Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Mahkemesi Yardım 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,010
1,743
113
Arkadaşlar iş davasını kazandım şimdi tam 1 ay 5 gündür gerekçeli kararı bekliyorum vekalet verdigim avukata yazdım oda beklediğini söyledi 3 ay da sürebilir belki açıklanması dedi bu gerekceli karar 1 ay içinde yazılıp taraflara tebliğ edilmesi gerekmiyor mu gerekçeli kararı hiç uzun bekleyen oldu mu aranızda arkadaşla
İse iade davasını ,arkadaşım daha istinaf temyiz var.1_2 sene sürecek acele etme

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,722
1,168
113
Arkadaşlar iş davasını kazandım şimdi tam 1 ay 5 gündür gerekçeli kararı bekliyorum vekalet verdigim avukata yazdım oda beklediğini söyledi 3 ay da sürebilir belki açıklanması dedi bu gerekceli karar 1 ay içinde yazılıp taraflara tebliğ edilmesi gerekmiyor mu gerekçeli kararı hiç uzun bekleyen oldu mu aranızda arkadaşla
bende 7 iş davasında 4 günde de çıkmış, 26 günde de var...
zaten önemi yok. yargıtaya başvuruyorlar 1-2 sene de orda takılıyosun... birde yargıtay bozarsa kararı bekle 2 yıl daha....

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,710
1,355
113
Uyapı kontrol ettinmi ? Uyapa düştüyse tebliği yakında olur.

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,504
738
113
9 yil ne kadar tutar sizce 3 yıl geçti bilen varmı

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,722
1,168
113
Yani burası muz cumhuriyeti değil arkadaşlar. Karşı taraf itiraz ederse yargıtaya gider gitmesi zaten 3 ay o dosyanın.. orda sıra beklemesi vs 7-8 ay.
ön incelemeden geçmesi 3 ay. ilgili reislerin bakması 4-5 ay... bozarsa tabi geri gelicek mahkemeye....

bilirkişi, hakim bişeyi eksik fazla hesapladıysa bozuyolar....

Gökten gelen bir mucize oldu da kazandınız, icraya veriyorsunuz zaten, icra dairesine yatırıyor karşıtaraf...
Parayı almak kolay da mesele o noktaya gelmek...

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,829
847
113
9 yil ne kadar tutar sizce 3 yıl geçti bilen varmı
Avukata faiz işlemini sordun mu değişiklik gösteriyor birde senin alicagin para degismiyor karşı tarafın uzatması devlete odicegi parayı artırıyor yani senin alicagin aynı kalıyor yada yüzde 2 artıyor Büyük ihtimalle senin alicagin para aynı oranda kalicak

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,010
1,743
113
Avukata faiz işlemini sordun mu değişiklik gösteriyor birde senin alicagin para degismiyor karşı tarafın uzatması devlete odicegi parayı artırıyor yani senin alicagin aynı kalıyor yada yüzde 2 artıyor Büyük ihtimalle senin alicagin para aynı oranda kalicak
Olurmu öyle şey,iş davaları devlet faizi üzerinden hesaplanıyor geçen yıl 24_25 tibsuan bilmiyorum,alacak çeşidine göre de değişir bazilarinpiyasa faizinden hesaplanır

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,307
1,894
113
Yani burası muz cumhuriyeti değil arkadaşlar. Karşı taraf itiraz ederse yargıtaya gider gitmesi zaten 3 ay o dosyanın.. orda sıra beklemesi vs 7-8 ay.
ön incelemeden geçmesi 3 ay. ilgili reislerin bakması 4-5 ay... bozarsa tabi geri gelicek mahkemeye....

bilirkişi, hakim bişeyi eksik fazla hesapladıysa bozuyolar....

Gökten gelen bir mucize oldu da kazandınız, icraya veriyorsunuz zaten, icra dairesine yatırıyor karşıtaraf...
Parayı almak kolay da mesele o noktaya gelmek...
Burası tamda muz cumhuriyeti su teknoloji çağında en küçük bir dava bile yıllarca sürüyor buna bir çare bulunmadi

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,722
1,168
113
Güzel bir konu daha... Şu da var siz dava açtınız kazandınız, az diye itiraz ediceksiniz veya arabulucu da adamlar teklif verdi, beğenmediniz... Ben 2200 dolara denk gelen parayı beğenmeyip, dava açıp yüz yıl bekleyip 1450 dolar zor aldım...

O sırada baze şahıslar, nasım var, saçım var, faiz artıran dinsizdir diyip faizi düşürürse :d sizin para erir. + enflasyon, yükselen kur vsvs..
zarar edersiniz...

Sonra da bi bakarsınız faiz uçmuş ama iş işten geçmiş :d

Neyse burası muz cumhuriyeti değil fazla düşünmeyin böyle şeyleri...

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,722
1,168
113
Burası tamda muz cumhuriyeti su teknoloji çağında en küçük bir dava bile yıllarca sürüyor buna bir çare bulunmadi
Düzeltemezler. Teknolojiyle ilgisi yok. Öyle bir niyette yok zaten. Adamlar kendi işlerini, haksız da olsa görüyor adliyelerde...

Teknolojiye de gerek yok zaten :) Şurda 5 kişilik kabile masası kursak :d İddia makamı olarak, iddianı sunarsın, delillerini sunarsın, davalı da savunmasını sunar. Karara varırız 😅
İlk açılım sürecinde, doğu da bazı insanlar bizim mahkemeler yerine, örgüte başvuruyordu... O derece tercih edilmiyoruz... Ama kimin umrunda tabi..

Normal insanlar kimsenin umrunda değil... Tek başına iktidar olan, istediği yasayı geçirebilen bir X parti, istese 100 kez düzeltirdi... Öyle bir niyet olmadı.

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,204
617
113
bu foruma avukat savcı doktor polis ögtretmen katip gibi admlar lazım bu elaman almak lazım nedne se bizim millet dişi agrısa hastaneye gitmek yerien ya foruma yada google soruyor
biz bu ajkılla 1 adım ileri gitmeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...