Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Mahkemesi Yardım 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,230
9,090
113
Karşı taraf 10 yılda uzatır parasına kıyar en iyisi aracı ile anlaşma yoksa mahkeme nedeniyle sigortalı çalışamıyorum benim bilsigim
10 yıl kafasini uzatir, alacak davasi acip yetkilileri gonderdin mi hemen ödeme geliyor.
O işler eskidendi

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,829
847
113
Valla usta benimkisi gerekçeli kararı bekle diyor başka bişi demiyor 1 aydan uzun sürmesi canımı sıktı o kadar kaldı ki 3 ay daha sürebilir gerekçeli kararın açıklanması diyor ben sadece o konu canımı sıktı diye konu actim
Dost en iyisi alacağın parayı hesapla eğer karşı taraf arayıp anlaşmak isterse eşdeğer miktara okeyle yoksa karşı uzar gider

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,230
9,090
113
Kazanması birşey değiştirmez karşı tarafın da işin içinde olması lazım yoksa karşı taraf zarara uğradı bile uzattikca uzar ibnelik yaparlar
Kanka benim isim bu,
Şimdi girdigim davalari buraya Attirma da

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,829
847
113
10 yıl kafasini uzatir, alacak davasi acip yetkilileri gonderdin mi hemen ödeme geliyor.
O işler eskidendi
Usta karşı taraf uzatirsa sen hiç bir şey yapamazsin başıma geldi paran kadar adamsın bu hayatta zengin olsam işler değişir parası olmayan birisi için senin dedigin zor

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,307
1,894
113
Dost en iyisi alacağın parayı hesapla eğer karşı taraf arayıp anlaşmak isterse eşdeğer miktara okeyle yoksa karşı uzar gider
Karşı taraf anlaşmak istemiyor usta malesef artik beklicez 10 yılda sürse ne yapalım teşekkürler yardım için

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,829
847
113
Karşı taraf anlaşmak istemiyor usta malesef artik beklicez 10 yılda sürse ne yapalım teşekkürler yardım için
O zaman paran varsa yukarda arkadaşın dediği şekilde cozebilirsin benim bilgim Laz arkadaş kadar olmasada karşı taraf uzatır çözümü yok malesef ama her yıl faize biner yüklü ödeme olu

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,230
9,090
113
Yahu öyle bişe yok,
Avukatini dinle ona göre hareket et.
Adli makamlar zaten yoğun en tap noktada sayilar.
En az 6 ayin var para alabilmen için.

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,230
9,090
113
O zaman paran varsa yukarda arkadaşın dediği şekilde cozebilirsin benim bilgim Laz arkadaş kadar olmasada karşı taraf uzatır çözümü yok malesef ama her yıl faize biner yüklü ödeme olu
Bu doğru ödeme yapmazlarsa, faiziyle odemek zorunda kalirlar her sene extra yuk biner.
Yani Mahkeme Karari sonrası yasal surec içinde ödeme yaparlar.

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,829
847
113
Bu doğru ödeme yapmazlarsa, faiziyle odemek zorunda kalirlar her sene extra yuk biner.
Yani Mahkeme Karari sonrası yasal surec içinde ödeme yaparlar.
Abi bu adamlarda 3 4 avukat oluyor onlarda karara itiraz ediyor kesin sonuç cikmasi çok zor ihtimal kesin kanıtlar olması lazım diğer türlü hakkı olsan bile mahkeme çok yoğun sana katılıyorum ama bu işler birazda para gerekli çünkü avukat parası uzadıkça daha çok istiyor kaardan pay gibi

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,230
9,090
113
Abi bu adamlarda 3 4 avukat oluyor onlarda karara itiraz ediyor kesin sonuç cikmasi çok zor ihtimal kesin kanıtlar olması lazım diğer türlü hakkı olsan bile mahkeme çok yoğun sana katılıyorum ama bu işler birazda para gerekli çünkü avukat parası uzadıkça daha çok istiyor kaardan pay gibi
Heee unuttugumuz bir durum var bravo @omerty5
Istinaf ederlerse sure çok uzar.
2 sene daha beklersin

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,503
738
113
Benim 9 yıllık tazminat davası var 3 yılı geçti hiç bir delili yok iş yerinin ama dava hâlâ uzuyor savcı bile dedi bunların delili hiç birşeyi yok neden uzuyor dava diye

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,829
847
113
Benim 9 yıllık tazminat davası var 3 yılı geçti hiç bir delili yok iş yerinin ama dava hâlâ uzuyor savcı bile dedi bunların delili hiç birşeyi yok neden uzuyor dava diye
Usta bende onu anlatmak istiyorum tek çözüm yolu anlaşmak atıyorum 100k alicagim var anlaşma yolu ile 70 e dusuyo her ay 7 k ödeme yapıyorlar ve bitiyor diğer türlü karşı uzattikca uzatır mahkeme sırasında artık 6 aydan 1 seneye uzar sıra geldiğine sonuc olmaz karşı taraf zarara uğruyor ama sen de ugruyosun karşı tarafa koymaz ama bize koyar o paraa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...