Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Mahkemesi Yardım 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,307
1,894
113
Arkadaşlar iş davasını kazandım şimdi tam 1 ay 5 gündür gerekçeli kararı bekliyorum vekalet verdigim avukata yazdım oda beklediğini söyledi 3 ay da sürebilir belki açıklanması dedi bu gerekceli karar 1 ay içinde yazılıp taraflara tebliğ edilmesi gerekmiyor mu gerekçeli kararı hiç uzun bekleyen oldu mu aranızda arkadaşla

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,922
2,879
113
Bu forumda senin dosyaya hakim olan avukatından daha bilgili bir adam olmasını mı bekliyorsun? 2 konu aşağıda 300 TL freespin kazancını kaybettiği için intihar etmeyi düşünen adam var.

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,829
847
113
Arkadaşlar iş davasını kazandım şimdi tam 1 ay 5 gündür gerekçeli kararı bekliyorum vekalet verdigim avukata yazdım oda beklediğini söyledi 3 ay da sürebilir belki açıklanması dedi bu gerekceli karar 1 ay içinde yazılıp taraflara tebliğ edilmesi gerekmiyor mu gerekçeli kararı hiç uzun bekleyen oldu mu aranızda arkadaşla
Kazandığın dava için aracı veya karşı tarafl ulastimi sana ?

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,307
1,894
113
Doğru yerdesin avukat nerden bilcekki onların tecrübesi mi var
Ya birader konusmak için konuşmayın benim gibi illaki iş mahkemesine giren vardır ben sadece gerekcekli kararın bu kadar uzun sürmesinin normal olup olmadığını soruyorum illaki forumda iş mahkemelerine katılan olmuştur ağzı olan konuşuyor yav

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,150
29,106
113
En iyisini ben yapıyorum mahkemeyle uğraşmıyorum çalıştığım yerlerde çıkarken tazminatı çöküyorum direk hakkımdır Çünkü mahkemeyi bekleyemem

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,829
847
113
Karşı tarafin ne yaptığı önemli kazanmak değil seni mutlaka aramaları gerekliydi yada avukat aracı olucakti yoksa uzadıkça uzar

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,307
1,894
113
Bu forumda senin dosyaya hakim olan avukatından daha bilgili bir adam olmasını mı bekliyorsun? 2 konu aşağıda 300 TL freespin kazancını kaybettiği için intihar etmeyi düşünen adam var.
Hastamızın kardeşim lafı nerenden anlıyorsun illaki katılan biri vardır iş mahkemesine onlardan bilgi almak istiyorum sanane

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,829
847
113
Dost kendi olayimi anlatym avukat karşıya bildiri yapar dönüş olmazsa işlem başlar kazanman halinde önce karşı tarafla uzlaşma ister avukatın genelde avukat kardi tarafla umanin ister yoksa alacağın para avukata gidiyor

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,230
9,090
113
Dostum hayırlı olsun,
Gerekceli Kararin taraflara tebliğ edilmesi 1 ila 6 ay sürebilmektedir.
O karardan sonra parasal islemlerde ayni sekilde.
Hemen parami alacam diye düşünme
İyi günler
@totem344

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
428
63
Dostum ne kadar sürede kazandın benimde ayın 25 inde var mahkemem 4.5 yıllık çalıştığım iş yeri ile haklı delillerim var şahidim de var seninki ne kadar sürdü

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,230
9,090
113
Dost kendi olayimi anlatym avukat karşıya bildiri yapar dönüş olmazsa işlem başlar kazanman halinde önce karşı tarafla uzlaşma ister avukatın genelde avukat kardi tarafla umanin ister yoksa alacağın para avukata gidiyor
Davayi kazandım diyor, o işler geçti,

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,829
847
113
Dostum hayırlı olsun,
Gerekceli Kararin taraflara tebliğ edilmesi 1 ila 6 ay sürebilmektedir.
O karardan sonra parasal islemlerde ayni sekilde.
Hemen parami alacam diye düşünme
İyi günler
Karşı taraf 10 yılda uzatır parasına kıyar en iyisi aracı ile anlaşma yoksa mahkeme nedeniyle sigortalı çalışamıyorum benim bilsigim

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,307
1,894
113
Valla usta benimkisi gerekçeli kararı bekle diyor başka bişi demiyor 1 aydan uzun sürmesi canımı sıktı o kadar kaldı ki 3 ay daha sürebilir gerekçeli kararın açıklanması diyor ben sadece o konu canımı sıktı diye konu actim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...