- 4,745
- 2,104
- 113
Migros dostNe işi bu knk
Migros dostNe işi bu knk
Net maaş 31 k bro şimdi edevlette 8 günlük sigorta girmisler4750 tl alırsın knk sgk tam ödendi ise tabi
Yok knk geldiğin kadar para yatirirlar belki hiç belli olmazAma şöyle bir durum var dost işe başlayınca çıkınca QR kod okutuyoduk şimdi buna rağmen edevlette 8 günlük girdikleri için yine 8 günlük almam lazm degilmi
İşte bro onu anlamadm edevlette giriş 12 çıkış 19 gozukuyorYok knk geldiğin kadar para yatirirlar belki hiç belli olmaz
Ozaman 1 2 günlük yevmiye alırsın knk onlar bedava para vermez adamaMigros dost
Edevlette 8 gün gözüküyor dost ondan sorayım dedimOzaman 1 2 günlük yevmiye alırsın knk onlar bedava para vermez adama
O önemli değil knk bende çok oldu öyle ise gelmezsen asgari az yatirirlar knkİşte bro onu anlamadm edevlette giriş 12 çıkış 19 gozukuyor
Ya herşeye de yorumun var bildirdiği gün kadar yatırmak zorunda 5.866 TL yaptıracaklar işteO önemli değil knk bende çok oldu öyle ise gelmezsen asgari az yatirirlar knk
Önemli değil knk gözükebilir bendede 29 gözüküyor mesela ama bana 20 gü işe gitmişim 20 günlük asgari yatiriyorlar knk , sana 1500 filan yatar en fazla knkEdevlette 8 gün gözüküyor dost ondan sorayım dedim
Sgkyi aradım bro sigortalılık süresi boyunca işveren yatırması lazm dedi sorayım dedimO önemli değil knk bende çok oldu öyle ise gelmezsen asgari az yatirirlar knk
Anladım dost net maaş 31 bindi ne alırım dost 8 günlükYa herşeye de yorumun var bildirdiği gün kadar yatırmak zorunda 5.866 TL yaptıracaklar işte
1 günlük iş sürecindeyken saatede bakmazlarmı ? bide 1 günlük çalısıp bırakınca sgk ödemesi oluyormu ki bilmediğimden sorayım dedimO önemli değil knk bende çok oldu öyle ise gelmezsen asgari az yatirirlar knk
Tmm da knk herseyin 3 üçkağıtçı yi bulmuşlar asgari yatarken ise geldiğin gün kadar yaptırıyorlar knkYa herşeye de yorumun var bildirdiği gün kadar yatırmak zorunda 5.866 TL yaptıracaklar işte
Aynn öyle knk ise gelmediyse yatmazİşe giriş çıkış farklı şeyler sigorta primi farklı
8 gün sonra çıkış verdi diye 8 günlük prim yatmayacak. Kaç gün çalıştıysan o kadar yatacak. Çıkış tarihin geç verilebilir ama primin 1 günlük gösterilecek
Kardeş sende sorunlusun ha kaç kez yazayım sana ? 31 dediğin bruttur yazdigimj alicaksinAnladım dost net maaş 31 bindi ne alırım dost 8 günlük
E devletten bak brut ücretine 31 net degildir asgarinin brutu o kadarediyorAnladım dost net maaş 31 bindi ne alırım dost 8 günlük