- 4,745
- 2,104
- 113
İnşallah hocam ya hata yapmışlar demekki 8 günlük girmişler bakalımumarım alırsın hocam şöyle düsün beklediğini vermeseler bile 8 gün sonunda eline dısarıdan para geçicek
İnşallah hocam ya hata yapmışlar demekki 8 günlük girmişler bakalımumarım alırsın hocam şöyle düsün beklediğini vermeseler bile 8 gün sonunda eline dısarıdan para geçicek
Yara eşittir kumarİnşalh alır Bi yaraya melhem olur dost
Alirmiyim bro 😂Şimdi ne sevindi 8 k alacam diye 😀😀
Bankana yatar ama 1 günlük hakkın hariç şirket iadesini geri ister, defalarca yapıldı insaat şirketlerinde falan öyle vermiyorumda diyemezsin hakkın yok sonuctaAlirmiyim bro 😂
Yatsinda bro sonradan gerekirse icraya versinler zaten icraligimBankana yatar ama 1 günlük hakkın hariç şirket iadesini geri ister, defalarca yapıldı insaat şirketlerinde falan öyle vermiyorumda diyemezsin hakkın yok sonucta
Anladım dost sagolasinİşten çıkış bildirgesine bak. Orada hakedişin yazar. Orada 8 günse 8 günlük alırsın.
Binlerce çalışan var , muhtemelen bir hata oldu, kimse farkında bile değildir bir durumun , sistemsel ödenir buralarda . Dediğim gibi işten çıkış bildirgesinde 8 gün ise , 8 günlük alırsın.
Valla ben happyde çalısıyodum. 5 inde maaşdı normalde. 5 inde çıktım 9 olarak çıkış yapmışlar devamsızlıktan diye 6 küsür aldım. 2 sene önce Migrosa girdim daha işe girmeden kapıda sakallı çalışmıyoruz dedi müdür bende uyuz oldum hiç başlamayalım dedim onlarda 1200 yatırmıştı. Alırsın sende 3 4 ün üstünde alırsınAlirmiyim bro 😂
Bende diyordum bu nerde hoş geldin iş piyasasının içinden geçen adamArkadaşlar ayın 12 sinde işe başlamıştım 13 ünde bıraktım fakat edevlette çıkış tarihim 19 u olarak girmişler ozaman ben 8 gunlukmu maaş alırım ?