Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Hayatı Evlilik İşleri

Hylt53

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
33
18
Öyle hocam bunlar bana samimi gelmiyor hem kumar oyna ona para bul birikim yapma bi bok yapma işe gitme iş seç beğen hemde gel buraya yakın samimi değil
Kanka oylede gırmedıgımız gunah kalmamış birde kalpmı kıralım herkes bir şekilde var olmaya çalişiyor hayat yeterınce zor bırde bız zorlaştırmayalım dusuncesındeyım ...

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,788
518
113
Yaş 25 Meslek Yok Para Yok Babadan Kalma ev var 1 göz oda para desen oda yok ne işine girdiysek battık evlilik hayal nasıl olacak böyle abi kardeş yok başta baba da yok
Yaşın 25 gençsin şayet dirençli ve sabırlıysan seni iyi bir sağlıkçı yapabilirim
Hangi ildesin
Sana bir diploma
Birde benim tecrübem

Bob0666

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
295
140
43
Kanka oylede gırmedıgımız gunah kalmamış birde kalpmı kıralım herkes bir şekilde var olmaya çalişiyor hayat yeterınce zor bırde bız zorlaştırmayalım dusuncesındeyım ...
Ne alakası var kardeşim yorum yaptık eleştirdik gitsin iş arasın garsonluk yapsın inşaata gitsin güvenlik olsun yani yapılacak bi ton iş var 25 yaşında burda böyle konu açıyorsa ya para isteyecek birinden yada psikolojisi bozuk yani daha da ileri gidip başka şeylerde yazarım da neyse :) herkese hayatında bol şanslar

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
bu zamanda yolunmayan yokki 😂😂😂😂maddiyatı geçtim onu kabullendik bi şejildede manevi anlamda bitik halde bıraktı 4sene önce sırma saçlıydım şuan kafamda 2-3, tel kaldı bu zoruma gidiyor
Bende isterim evlenmeyi de ne kadar a patlıyor masraflar sen bilirsin şimdi. Milyonu gecer heralde

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
Ne alakası var kardeşim yorum yaptık eleştirdik gitsin iş arasın garsonluk yapsın inşaata gitsin güvenlik olsun yani yapılacak bi ton iş var 25 yaşında burda böyle konu açıyorsa ya para isteyecek birinden yada psikolojisi bozuk yani daha da ileri gidip başka şeylerde yazarım da neyse :) herkese hayatında bol şanslar
Dostum ben 13 yaşından bu yana mücadele ediyorum elimden de her iş gelir şuan işsiz kaldım sadece çocukluktan bu yana mücadele içimdeyim yurtta büyüdüm herkesin yorumlarına saygımvar teşekkür ederim hepinize

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
Hayat çok skti beni öz ailem bile sokağa atmış yurtlarda büyüdük sonra bi aile allah razı olsun sahiplendi gerçek ailemi buldum onlardan da ihanet gördüm şimdi öz abim almanyada ne arar ne sorar

Bob0666

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
295
140
43
Dostum ben 13 yaşından bu yana mücadele ediyorum elimden de her iş gelir şuan işsiz kaldım sadece çocukluktan bu yana mücadele içimdeyim yurtta büyüdüm herkesin yorumlarına saygımvar teşekkür ederim hepinize
Öncelikle saygı gösterdiğin için teşekkür ederim
Ama ben buna inanmıyorum :)
Yine de gönlünce olsun herşey

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
813
113
Ulan ipini koparan konu açıyor buraya yazacağına git iş bul birader paran yoksa evlenme paran yoksa sevgili yapma şu devirde iş bulamayan ahmaktır salaktır
Sen iş beğenmiyorsundur yada sabıkan vardır
Akıl vereceğine arkadaşa iş bulsaydin o şuan bu hallerde olmazdı sen onun yanında olmadığın için bu hallerde

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
230
43
2 kez intihar etmeye kalktım artık yoruldum bu hayattan zevk alamıyorum

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,475
6,596
113
Allah mesut etsın kral yengeye kumar oynadıgnı soyledınmı bende evlılık arıfesındeyım ben soylemedım bırakmazsak ılerde sıkıntı olur gıbı he
haberi var eskiye nazaran azalttım ben önceden her dkka oynardım kral 1-2 yıldır haftada bi ayda bi çünkü elde para kalmıyor. 200-300 tl ye maç yapıp 7-8 k yakalarsak onunla bişeyler yapmaya calısıyoz oda gidiyor. önceden maaş artı maaş kadar borç yapar oynardık mk . allaha şükür artık öyle şey yok olursa maçtan gelirse devam yoksa oynamıyom

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
638
113
Çavuşu tokatlamaktan ellerim nasıl doldu

Bomba3530

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
208
63
Hayat çok skti beni öz ailem bile sokağa atmış yurtlarda büyüdük sonra bi aile allah razı olsun sahiplendi gerçek ailemi buldum onlardan da ihanet gördüm şimdi öz abim almanyada ne arar ne sorar
Ne güzel keşke benide aramasalar aq arayan para istiyo