Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Hayatı Evlilik İşleri

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
698
113
Yaş 25 Meslek Yok Para Yok Babadan Kalma ev var 1 göz oda para desen oda yok ne işine girdiysek battık evlilik hayal nasıl olacak böyle abi kardeş yok başta baba da yok
sağlık yerındeyse her sey olur reıs para dedıgın gelır ıllakı

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
698
113
Allah mesut etsın kral yengeye kumar oynadıgnı soyledınmı bende evlılık arıfesındeyım ben soylemedım bırakmazsak ılerde sıkıntı olur gıbı he
bence soyle dırek ılerıde sıkıntı cıkıp bosanma olmasın

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
698
113
Bende isterim evlenmeyi de ne kadar a patlıyor masraflar sen bilirsin şimdi. Milyonu gecer heralde
evlenmek sorun degıl reıs evlendıkten sonra gecınmek sorun cocuk olucak maddıyat karın ısteklerı bıtmıcek maddıyat evlenme parası ne kı 1 kere odersın gecer bunlar sureklı devam edıyor

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
2 kez intihar etmeye kalktım artık yoruldum bu hayattan zevk alamıyorum
Kıral ıntıhar etmeye kalkmak nası oluor kendını 10.kattan atarken azraılmı tutuor yada kendını asarken ıpmı kopuor nıyetlendım ama bı taraflarım yemedı desenıze bıde 5 kere ıntıhar ettım dıyen tıpler var ıntıharın pozısyonlarımı oluor ya edersın yada etmeye korkarsın

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,481
2,639
113
İnsanlar, yaşlanınca yalnız kalmaktan endişe ettikleri için evleniyorlar. Amaç bu olduğu için de yapılan evlilikler zaten bana samimi gelmiyor. Zaten adliyeler birsürü boşanma davalarıyla dolup taşıyor. O kadar masraf yap evlen sonra da boşan. Eksik olsun

Eski evlilikler çok uzun sürüyordu şimdiki zamane gençleri ilk anlaşmazlıkta boşanıyor diyorlar ama eski evliliklerde kadının sözü zaten geçmiyordu ki 😁 Şahsen annemle babamın evlilikleri de böyleydi. Tabi ki uzun sürer kadın hep alttan alırsa

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,611
1,596
113
Bir jackpot falan düşürüp ev alsak gerisi kolay. Kız işi kolay olur evin olursa. Sevgili yapsan benim evim var gel seni evimi gezdirmeye götüreyim diye götürürsun sonra vursun sazlar oynasın kızlar 😃 Ev olunca özelde de çalışsan bunun evi var diye kız verirler. Herşey ev almada bitiyor. Ah bir söyle bir yerden 2 m gelse ah.

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
bu lanet bahısı yanı kumarı bırakmadıgın surece huzurun mutllugun olmaz bu illetı bırakıcan gırıcen işe çalışıcan zamanı gelıncede yuvanı kurucaksın yaşın küüçük daha

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
698
113
İnsanlar, yaşlanınca yalnız kalmaktan endişe ettikleri için evleniyorlar. Amaç bu olduğu için de yapılan evlilikler zaten bana samimi gelmiyor. Zaten adliyeler birsürü boşanma davalarıyla dolup taşıyor. O kadar masraf yap evlen sonra da boşan. Eksik olsun

Eski evlilikler çok uzun sürüyordu şimdiki zamane gençleri ilk anlaşmazlıkta boşanıyor diyorlar ama eski evliliklerde kadının sözü zaten geçmiyordu ki 😁
bencede

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,665
1,911
113

Eski evlilikler çok uzun sürüyordu şimdiki zamane gençleri ilk anlaşmazlıkta boşanıyor diyorlar ama eski evliliklerde kadının sözü zaten geçmiyordu ki 😁 Şahsen annemle babamın evlilikleri de böyleydi. Tabi ki uzun sürer kadın hep alttan alırsa
Kadın erkekte üstünlük arar. Kadın erkek eşittir mavrasiyla kadın tam aradigini bulamaz oldu. Fiş, prize tam girmiyor artık elektrik kaçırıyor sonra bir yerde patlıyor

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,481
2,639
113
Kadın erkekte üstünlük arar. Kadın erkek eşittir mavrasiyla kadın tam aradigini bulamaz oldu. Fiş, prize tam girmiyor artık elektrik kaçırıyor sonra bir yerde patlıyor
Gerizekalı herif. Kadın çalışıyorsa işi gücü varsa neden bir adamın egosunu dırdırını çeksin. Mal mısın sen. Ayrıca sana bin defa benle muhatap olma Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlarıyla işim olmaz dedim. Kıt beyinli misin sen. Kaç defa benle muhatap olma demem lazım sana

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Yaş 25 Meslek Yok Para Yok Babadan Kalma ev var 1 göz oda para desen oda yok ne işine girdiysek battık evlilik hayal nasıl olacak böyle abi kardeş yok başta baba da yok
Su akar yolunu bulur aga senden farkım yoktu o yaşlarda Allah Anne babaya sağlık versin gerisi bir şekilde olur Çalıştık çabaladık evlendik hanımda çalıştı destek oldu 2 evlat var evimizi aldık borç harc bitti evin borcu araba aldık yaşıyoruz bir şekilde kimseye muhtaç olmadan çok şükür