Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Hakkında Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Dün güzel bi iş görüşmesi gerçekleştirdim
4 000 tl anlaştım ilk 2 ay 3.500 deneme süreci sonrası 4 olarak devam edicektik adli sorunlara takıldık girişm yaplrken gülüyoruz eğleniyoruz ama çok zoruma gitti o anki durumum
İş özel bi firmada şoförlük hizmeti

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,641
51,928
113
Dün güzel bi iş görüşmesi gerçekleştirdim
4 000 tl anlaştım ilk 2 ay 3.500 deneme süreci sonrası 4 olarak devam edicektik adli sorunlara takıldık girişm yaplrken gülüyoruz eğleniyoruz ama çok zoruma gitti o anki durumum
İş özel bi firmada şoförlük hizmeti
İnşallah daha iyisini bulursun dost

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,793
1,953
113
geçmiş olsun reis sıkma canını derdi veren dermanı da verir elbet

Mirliva

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,767
1,861
113
Adli kayıt skalası var bu yüzden sordum ki önemlidir.

Yalabik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,442
729
113
Geçmiş olsun reis. İnşallah daha iyi işler karşına çıkar

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
İşte bilemiyosun. Adam belli ki bi hata yapmış zamaninda insanlik hali olabilir. Yüz kizartici bi suç degilse ki degildir bence. Verin işi adama. Sen verme o vermezsin sonra bu adam kötü bisey yapsa zaten sucluydu kaydi vardi vs bos bos konusmalar. Haklisin kral benim cevremdede var oyle cok. Adam8 yil yatti cikti . Is ariyo buluyor sicil kaydina takiliyor. Herkes gönlünun kismetini yer. Belki daha iyisi cikar sıkma canini

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
İşte bilemiyosun. Adam belli ki bi hata yapmış zamaninda insanlik hali olabilir. Yüz kizartici bi suç degilse ki degildir bence. Verin işi adama. Sen verme o vermezsin sonra bu adam kötü bisey yapsa zaten sucluydu kaydi vardi vs bos bos konusmalar. Haklisin kral benim cevremdede var oyle cok. Adam8 yil yatti cikti . Is ariyo buluyor sicil kaydina takiliyor. Herkes gönlünun kismetini yer. Belki daha iyisi cikar sıkma canini
O zaman şartlarında olması gerekeni yaptm sadece bunu söliyim cezamızıda zaten yatarak çektk çıkınca da böle devam edckse hayat yatmaya devam etseydk o zaman
Yorumun için tşk ederm

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
canın sağolsun.İnşallah daha iyi yerlerde daha iyi işler hayatında önüne çıkar.Her işte bir hayır vardır.Hakkında hayırlı olan buymuş sıkma o güzel canını boşver

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Sktr et kankam canın sağolsun.İnşallah daha iyi yerlerde daha iyi işler hayatında önüne çıkar.Her işte bir hayır vardır.Hakkında hayırlı olan buymuş sıkma o güzel canını boşver
Teşekürler dostum çok zoruma gitti sadece 2 gündür içim içimi yedi iyiki konu açtm biraz rahatladm

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,018
178,193
113
canın sağolsun.İnşallah daha iyi yerlerde daha iyi işler hayatında önüne çıkar.Her işte bir hayır vardır.Hakkında hayırlı olan buymuş sıkma o güzel canını boşver
yorumunu ben düzenledim dost Argo kullanmayalım

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,793
1,953
113
O zaman şartlarında olması gerekeni yaptm sadece bunu söliyim cezamızıda zaten yatarak çektk çıkınca da böle devam edckse hayat yatmaya devam etseydk o zaman
Yorumun için tşk ederm
İnsanoğlu acımasız reis maalesef herkese her şeye karşı önyargılı bu adam dışarda iş bulamayacaksa taş nı yiyecek hiç düşünen yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...