Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Hakkında Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

graphistm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
938
264
63
Sanki yerin dibine girdim
bugün aynısı başıma geldi.. hiç takılma.. alnın aksa sorun yok.. sicil kaydında 9 tane suç görünüyor.. 8 tanesini 4 farklı dava hakaret-tehdih 1 tanesi BTM(basit yaralama) bu arada hepsi kamu görevlisine!!! şeref yoksunu heriflerin üstüme atacağı başka birşey yok hepsi hakaret - tehdit!! sıkıntı değil.. burası olmaz illa baka biri anlar derdini.. Yeter ki gönlün kara olmasın..

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
bugün aynısı başıma geldi.. hiç takılma.. alnın aksa sorun yok.. sicil kaydında 9 tane suç görünüyor.. 8 tanesini 4 farklı dava hakaret-tehdih 1 tanesi BTM(basit yaralama) bu arada hepsi kamu görevlisine!!! şeref yoksunu heriflerin üstüme atacağı başka birşey yok hepsi hakaret - tehdit!! sıkıntı değil.. burası olmaz illa baka biri anlar derdini.. Yeter ki gönlün kara olmasın..
Ondan yana bi sıkıntı yok dostum gönlümüzde kalbimizde tertemiz insanların o hali tuhaf biz onlardan daha düzgün insanız

graphistm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
938
264
63
Ondan yana bi sıkıntı yok dostum gönlümüzde kalbimizde tertemiz insanların o hali tuhaf biz onlardan daha düzgün insanız
o zaman salla gitsin.. şöyle düşün.. biz kiracıyız ve bize 1000 tane ev var ama onlar ev sahibi sadece 1 evleri var.. Ölmeyeceğiz dostum.. en azından böyle değil!

Hephaistos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,022
857
113
daha güzeli denk gelir inşallah kısa zamanda hocam Allah yardımcın olsun

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
Rabbim namusa bandırmasın namusa söz getirmesin.. geri kalan herşeyin bir açıklaması bir sebebi vardır gardaşım, an neyi gerektirmişse onu yapmışsın. Allaha şükür ayaktasın kendini biliyon. Ters düşünenlere gelecek olursak "SIRAT KÖPRÜSÜ" orada rabbim herkesin notunu verecek birer birer güzel canın sağolsun. Güzel demli bi çayla sabaha kadar sohbet muhabbet dertlesmek isterdim seninle.

urass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
596
125
43
Yıllarca okudum kendimce bisiler yaptım çalıştım güzel kurumsal bir firmada 6 yıla yakın çalıştım biraz birikimim vardı ayrıldım oradan iskurdum 2 yıl dayanabildim battı gitti sonra başka bı firmaya girdim oradada 1 yıl kadar çalıştım kriz vurdu çıkardılar sonra başka firmaya girdim salgın vurdu çıkardılar şimdi 3 ay işsiz kaldiktan sonra başka bı firma ya girdim bakalım hayirlisi.yas ilerledikçe işe girme olasılığı düşüyor bide sık sık işten bı şekilde cikartiliyorsan daha zorlaşıyor illaki sabıka kaydı değil bu tarz şeylerde ise giremede sıkıntı oluyor.kimse sormuyor aç mısın açıkta mısın diye? Misal Ramazan'da işsizim biri arıyor napion ne edion diyor ii falan vs.sonra oruç tutuyor mısın? Demiyor ki aç mısın aciktamisin diye.hayat böyle malesef yaşayıp göreceğiz.
Saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...