Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İPhone 11 Hk.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,526
9,409
113
Selam herkese yarın önceden kullanmış olduğum iPhone 11 imi satacağım köşede duruyor boş boş. Onu satmak yerine cumhuriyet bozduradabilirim sizce kullanmadığım telefonu mu satayım altın mı bozdurayım siz olsanız napardınız ? Parasızlıktan satacağım bu arada maalesef buz hokeyleri hep üst bitti ve kaybettim elime geçen para ile de kumar oynayacağım basit ve net cevaplar bekliyorum

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
Selam herkese yarın önceden kullanmış olduğum iPhone 11 imi satacağım köşede duruyor boş boş. Onu satmak yerine cumhuriyet bozduradabilirim sizce kullanmadığım telefonu mu satayım altın mı bozdurayım siz olsanız napardınız ? Parasızlıktan satacağım bu arada maalesef buz hokeyleri hep üst bitti ve kaybettim elime geçen para ile de kumar oynayacağım basit ve net cevaplar bekliyorum
Telefon sat tabiki altın bir sermayedir

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,222
7,294
113
İkisinide sat kendine kıyak bi cihaz al 🫡

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,974
11,320
113
Telefonu sat iPhone 11 in değeri kalmadı s3 mini gibi şuanda bişeye yaramıyor ama altın değerlenir

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,789
21,859
113
Vaycasıno makınedır ıpone hemde altını bozdur

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,489
1,384
113
Dostlar bende de bi 15pro max var iç ekranı kırık değişmesi lazım bunu satmaya kalksam şuan ne kadar eder bilgisi olan varmı

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,748
1,111
113
Haydaaaa yine başladık. Arkadaş borcun yoksa bence hiç o toplara girme 1 gün satmaya basladigin an elindeki herşeyi satmaya başlar insan. Tabiki benimkisi akıl değil tavsiye bu arada satacaksan telefonu sat zaten seneler geçtikçe yeni modeller çıktıkça onların beyni ölüyor

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,526
9,409
113
Telefonu sat iPhone 11 in değeri kalmadı s3 mini gibi şuanda bişeye yaramıyor ama altın değerlenir
Belki ben hastayımdır ama bende şu var ben fiyatı 200 tlde olsa elimdeki bir telefonu saati vs satamıyorum satarsam üzülürüm gibi hissediyorum çünkü kumar oynayacağım o para ile ve kaybetme olasılığım da var bu yüzden ama satıcam yarın kesin

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,694
4,583
113
Altının değeri artarken iphone 11 in değeri düşer tabiki de iphonu satacaksın

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,812
4,837
113
TLF çok zararın olur bence altını sat aldiginda gene aynı fiyata alırsın az çok TLF öyle değil senden ölü fiyata alirlar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,526
9,409
113
Yarın birkaç bayiye sorayım bakalım en yüksek hangisi verirse sıfırlatır satar geçerim yatırıma ek spin konusunda parayı 50 yapar bi cumhuriyet daha alirim kalanı da egtde 200 betten farmlarım 7 bağlatabilirsem gelecek 100k ile de 3 cumhuriyet alsam oldu bu iş

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,694
4,583
113
TLF çok zararın olur bence altını sat aldiginda gene aynı fiyata alırsın az çok TLF öyle değil senden ölü fiyata alirlar
Saçma mantık dostum altın her türlü degerlenecek iphone 11 i elinde tutsa seneye şu an satabilecegi paranın yarı fiyatına satamayacak

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,957
84,716
113
Altını sat cıkmıskende telefona fiyat al 2 si de gidici bari direkt getirirsin oraya

kerem78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
660
113
iPhone 11'i telefoncuya satarsan ölü fiyattan alırlar. Hemen paraya ihtiyacın varsa altını satmalısın. Hemen ihtiyacın yoksa iPhone 11'i ilana koyup şahsa sat.

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,694
4,583
113
Yarın birkaç bayiye sorayım bakalım en yüksek hangisi verirse sıfırlatır satar geçerim yatırıma ek spin konusunda parayı 50 yapar bi cumhuriyet daha alirim kalanı da egtde 200 betten farmlarım 7 bağlatabilirsem gelecek 100k ile de 3 cumhuriyet alsam oldu bu iş
Makina ne kazanırsan direkt altın yap koy tekrar sıfırdan başla bunun hissi çok farklı bir olay bazen peş peşe para gidiyor bankada ne varsa atıyorsun o anlık öfkeyle ama o altına elleyemiyorsun çünkü onu bozdurana kadar o öfken geçip gidiyor son 4-5 ayda bunu defalarca yaptım sıfırdan 200-300 lere çıkıp hepsiyle altın ve mevduat hesabı yaptım her sıfırdan basladıgımda da tekrardan oralara cıktım