Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İPhone 11 Hk.

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,706
4,594
113
iPhone 11'i telefoncuya satarsan ölü fiyattan alırlar. Hemen paraya ihtiyacın varsa altını satmalısın. Hemen ihtiyacın yoksa iPhone 11'i ilana koyup şahsa sat.
Telefoncuların çoğu göt bu işi evden yapanlar var zamana da gerek yok ilana koy ertesi gün arıyorlar adamların dükkan vergi gideri yok yan iş olarak yaptigi için fiyatı da öldürmüyorlar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,573
9,490
113
iPhone 11'i telefoncuya satarsan ölü fiyattan alırlar. Hemen paraya ihtiyacın varsa altını satmalısın. Hemen ihtiyacın yoksa iPhone 11'i ilana koyup şahsa sat.
19 a almıştım aynı telefoncu 15 e alsa ben okeyim acaba verir mi 15 ilk defa bi telefon satıcam bilgin varmı

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,706
4,594
113
19 a almıştım aynı telefoncu 15 e alsa ben okeyim acaba verir mi 15 ilk defa bi telefon satıcam bilgin varmı
Pil saglıgı kutusu şarj aletinin orjinal olup olmamasına göre değişir özellikle çizik veya darbe olup olmaması

kerem78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
660
113
Fakat satmanı da istemem... Bazen kayıp yaşanabilir fakat eldeki malları götürecek duruma gelirse daha üzücü ve stresli olur. Telefonu satıp kaybedersen altını da satarsın unutma...

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,560
1,304
113
hocam telefonu sat eğer işini görmüyosa çünkü 11ler iyice değersizleşti zaten zaman geçtikçe daha az para eder

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,833
113
Kral İphone 11 ler piyasada çok fazla kutu faturalı kozmetiği temiz 11 i 64 GB dı 10500 e verdim, 10 dan fazla dükkana gittim 8000 den fazla veren olmadı şahısa sattım

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
2,018
113
Yıl olmuş 2025 iPhone 11 mi kaldı makinacım. Tarihi eser olsun diye mi saklıyorsun evde 😂😂😂

kerem78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
660
113
iPhone 11'lerin ikinci el fiyatına baktım... Fena düşmüş. 7000-8000 bandında satarsın telefoncuya.

ufuktur

sekiz dokuz senedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
435
63
Belki ben hastayımdır ama bende şu var ben fiyatı 200 tlde olsa elimdeki bir telefonu saati vs satamıyorum satarsam üzülürüm gibi hissediyorum çünkü kumar oynayacağım o para ile ve kaybetme olasılığım da var bu yüzden ama satıcam yarın kesin
tam olarak ihtiyacım olan şey, eğer istanbuldaysan ben alırım cihazını. boşuna telefonculara parçalanma marka değerin düşmesin

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,679
4,540
113
Bugün telefonu satarsın 2 gün sonra cumhuriyeti satarsın sonra onları tekrar kazanmak için başka şeyler satarsın böyle sürer gider 6 ay sonra bi bakmışsın 500 bin borç çevrende kimse kalmamış yalan olup gitmişsin sonra foruma düşer deneme kod öyle kovalarsın zaman geçirirsin belki bi umut bişey yakalarım diye ama sonu yine hüsran sen güzel bi kardeşe benziyorsun yol yakınken dön bu işlerden kumar adamı yalancı yapar dolandırıcı yapar hırsız yapar tokatçı yapar her türlü filme fırıldaklığa girersin anlayacağın kumara düştün mü yalan olur gidersin..

Son düzenleme:

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,230
22,202
113
Bugün telefonu satarsın 2 gün sonra cumhuriyeti satarsın sonra onları tekrar kazanmak için başka şeyler satarsın böyle sürer gider 6 ay sonra bi bakmışsın 500 bin borç çevrende kimse kalmamış yalan olup gitmişsin sonra foruma düşer deneme kod öyle kovalarsın zaman geçirirsin belki bi umut bişey yakalarım diye ama sonu yine hüsran sen güzel bi kardeşe benziyorsun yol yakınken dön bu işlerden kumar adamı yalancı yapar dolandırıcı yapar hırsız yapar anlayacağın kumara düştün mü yalan olur gidersin..
Bunu yarıya kadar okumuş bırakmıştır ispat edemem ama ole

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,833
113
hayır kargolayabilirim anlaşma sağlanırsa ama yarın bi fiyat öğrenmem gerek bayi iyi verirse oraya saticam 14 falan derse okeyim 13 düşünürüm 13 altına vermeyeceğim alış fiyatım 19du cunku
Alışı farketmiyor kral , Ben sana telefonunun vereceği rakamı söylüyorum 9.500 oda kralı yani . Telefon kozmetik tertemiz, Kutu fatura var işlem görmemişse.
Pil durumu nedir