- 1,094
- 290
- 83
Yoo hala peynir ekmek gibi 11 satılıyo çok tutuldu 11İphone 11 para etmez kardesim zaten son kez surum alir bir daha almaz devre disi kalicak ben yillardir iphone kullanicisiyim ilk ciktigindan beri o yuzden 11 isine girme
Yoo hala peynir ekmek gibi 11 satılıyo çok tutuldu 11İphone 11 para etmez kardesim zaten son kez surum alir bir daha almaz devre disi kalicak ben yillardir iphone kullanicisiyim ilk ciktigindan beri o yuzden 11 isine girme
Bozumcudan uzak dur yüzde 50 öder en fazla onuda öderse malzeme geldikten sonra ödeme yapıyorBozumcular çok zarar ettirir mi bu muhabbette
Evet ilk taksidi kendi kartından peşin çektirmen gerekiyor, 3 4 taksit falan oluyor diye biliyorum. İlk taksitte yüksek oluyor o yüzden.E bir de satıp ordan zarar edeceksin kendinden de para gittiği zaman eline az para geçmiş ama çok zarar etmiş oluyorsun.Kardesim benimde limitim.var hepsiburada o sekilde telefon alabiliyormuyuz hiccpesinat vermeden cunku daha once biyerde okumustum.sanki ilkntasti pesin iatiyolqr diye bende merak etdim.ama deneyemeeim acikcaai
11 alınmaz artık. 1-2 telefoncuya durumu anlat ve anlaş sana alman gereken telefon modelini fatura bilgilerini söyler alışverişini tamamlarsın. Yada bozumculara bozduracaksın. Kredi kartını tanımlayıp ilk taksit peşin ödeniyor taksit sayısını sen belirliyorsun.Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar acil 15k gibi bir nakite sıkıştım hepsiburadada 27k limitim var iphone 11 128 Gb telefona 26.718TL yazmışlar sıfır kapalı kutu bunu telefonculara yada ikinci el sıfır kapalı kutu olarak satmaya kalktığımda ne kadar bir fiyata gider bilgisi olan varmı
2-3 bin fark oynar derken?iPhone Android gibi değil en fazla 2 3 bin lira fark oynar ama kutuyu hiç açma
Belki o kadar bile fark olmaz.
Ben kullanmak için alacagimda kredi kartı olması gerekiyor mu benim kredi kartım yok banka kartıyla yapsam kabul eder miEvet ilk taksidi kendi kartından peşin çektirmen gerekiyor, 3 4 taksit falan oluyor diye biliyorum. İlk taksitte yüksek oluyor o yüzden.E bir de satıp ordan zarar edeceksin kendinden de para gittiği zaman eline az para geçmiş ama çok zarar etmiş oluyorsun.
Yok kanka banka kartı da kabul ediyor muhtemelen maksat ilk taksidi ödemen işte sorun etmezler.Ben kullanmak için alacagimda kredi kartı olması gerekiyor mu benim kredi kartım yok banka kartıyla yapsam kabul eder mi
İphone 11 piyasanın en çok tercih edilen telefonu kardeşim burdaki yorumların çoğuna katılmıyorum zaten sahibinden e girersen adet olarak bütün telefonlardan fazla olduğunu görürsün satmakta sorun yaşamazsın 4-5 bin zararla mutlaka satarsın 3-4 te olabilir yerine göre.Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar acil 15k gibi bir nakite sıkıştım hepsiburadada 27k limitim var iphone 11 128 Gb telefona 26.718TL yazmışlar sıfır kapalı kutu bunu telefonculara yada ikinci el sıfır kapalı kutu olarak satmaya kalktığımda ne kadar bir fiyata gider bilgisi olan varmı
Kanka aman 11 güzel telefon yıllardır kullanıyorum ama telefoncunun vereceği para 20 -21 k sıfır olsa bile 6 sene oldu çıkalı artık eskidi alanı da azaldıÖncelikle selamın aleyküm arkadaşlar acil 15k gibi bir nakite sıkıştım hepsiburadada 27k limitim var iphone 11 128 Gb telefona 26.718TL yazmışlar sıfır kapalı kutu bunu telefonculara yada ikinci el sıfır kapalı kutu olarak satmaya kalktığımda ne kadar bir fiyata gider bilgisi olan varmı
İPhone 11 zarara sokar onun yerine bir tanıdığına bir eşya alsan 1 2k zarar anca yazarÖncelikle selamın aleyküm arkadaşlar acil 15k gibi bir nakite sıkıştım hepsiburadada 27k limitim var iphone 11 128 Gb telefona 26.718TL yazmışlar sıfır kapalı kutu bunu telefonculara yada ikinci el sıfır kapalı kutu olarak satmaya kalktığımda ne kadar bir fiyata gider bilgisi olan varmı