Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İPhone 11 Hepsiburada

Rcbo17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,094
290
83
İphone 11 para etmez kardesim zaten son kez surum alir bir daha almaz devre disi kalicak ben yillardir iphone kullanicisiyim ilk ciktigindan beri o yuzden 11 isine girme
Yoo hala peynir ekmek gibi 11 satılıyo çok tutuldu 11

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Kardesim benimde limitim.var hepsiburada o sekilde telefon alabiliyormuyuz hiccpesinat vermeden cunku daha once biyerde okumustum.sanki ilkntasti pesin iatiyolqr diye bende merak etdim.ama deneyemeeim acikcaai
Evet ilk taksidi kendi kartından peşin çektirmen gerekiyor, 3 4 taksit falan oluyor diye biliyorum. İlk taksitte yüksek oluyor o yüzden.E bir de satıp ordan zarar edeceksin kendinden de para gittiği zaman eline az para geçmiş ama çok zarar etmiş oluyorsun.

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,484
679
113
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar acil 15k gibi bir nakite sıkıştım hepsiburadada 27k limitim var iphone 11 128 Gb telefona 26.718TL yazmışlar sıfır kapalı kutu bunu telefonculara yada ikinci el sıfır kapalı kutu olarak satmaya kalktığımda ne kadar bir fiyata gider bilgisi olan varmı
11 alınmaz artık. 1-2 telefoncuya durumu anlat ve anlaş sana alman gereken telefon modelini fatura bilgilerini söyler alışverişini tamamlarsın. Yada bozumculara bozduracaksın. Kredi kartını tanımlayıp ilk taksit peşin ödeniyor taksit sayısını sen belirliyorsun.

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,990
1,223
113
kardeşim girme o işe çok zarar edersin, 18 19 bandında bozarlar max. 10 yıldır bu sektördeyim 18 19'un üzerini göremezsin

ahmetcansarac61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,637
1,175
113
İphone 12 256 gb bile 25 Zar zor eder. 11e o para çok

Hdeprem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
303
83
Evet ilk taksidi kendi kartından peşin çektirmen gerekiyor, 3 4 taksit falan oluyor diye biliyorum. İlk taksitte yüksek oluyor o yüzden.E bir de satıp ordan zarar edeceksin kendinden de para gittiği zaman eline az para geçmiş ama çok zarar etmiş oluyorsun.
Ben kullanmak için alacagimda kredi kartı olması gerekiyor mu benim kredi kartım yok banka kartıyla yapsam kabul eder mi

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Ben kullanmak için alacagimda kredi kartı olması gerekiyor mu benim kredi kartım yok banka kartıyla yapsam kabul eder mi
Yok kanka banka kartı da kabul ediyor muhtemelen maksat ilk taksidi ödemen işte sorun etmezler.

Murtikoo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13
6
3
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar acil 15k gibi bir nakite sıkıştım hepsiburadada 27k limitim var iphone 11 128 Gb telefona 26.718TL yazmışlar sıfır kapalı kutu bunu telefonculara yada ikinci el sıfır kapalı kutu olarak satmaya kalktığımda ne kadar bir fiyata gider bilgisi olan varmı
İphone 11 piyasanın en çok tercih edilen telefonu kardeşim burdaki yorumların çoğuna katılmıyorum zaten sahibinden e girersen adet olarak bütün telefonlardan fazla olduğunu görürsün satmakta sorun yaşamazsın 4-5 bin zararla mutlaka satarsın 3-4 te olabilir yerine göre.

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,358
6,632
113
Ankaradaysan değerinden yardımcı olurum kral , ama dikkat et yenilenmiş telefon olmasın satamazsın. Mutlaka dikkat et sıfır kapalı kutu iPhone 11 ise 20 bine sat aşağısına verme.
Ankaradaysan yine ben sana 20 bin vereyim

Suskun1988

BEŞİKTAŞ 🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,192
3,816
113
Yalniz ilk taksit i sen ödeyeceksen limitin 27 k ise 35 40 arası telefon alabiliyorsun bilgin olsun bana 20 k hepsifinans 27 k hepsiburada limiti cıktı. 20 k hepsifinans limiti ile android telefon aldım on odemesiz 27 k hepsiburada limiti içinde 15 k önden verip 42 k ya iphone 13 almıştım. Yanı ilk taksidi ödediğin kadar limit in üzerinde telefon alabiliyorsun. 42 k ya aldığım iphone u da 39 k ya bozdurmuştum

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,087
344
83
Yarı fiyatina bile zor satarsın

Alive9090

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,457
1,161
113
Kanka aman 11 güzel telefon yıllardır kullanıyorum ama telefoncunun vereceği para 20 -21 k sıfır olsa bile 6 sene oldu çıkalı artık eskidi alanı da azaldı

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,364
723
113
16 pro max 3 aylık tel ne kadar eder sadece merak sikseler satmamda

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,165
13,805
113
İPhone 11 zarara sokar onun yerine bir tanıdığına bir eşya alsan 1 2k zarar anca yazar

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,146
352
83
11 alma alıcısıda zor bulunur zor ve ucuza gider