http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İp Tv Önerileri

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,545
1,407
113
Arkadaşlar ip Tv kullanıp önerebileceğiniz bir yer varmı

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,545
1,407
113
Iptvboxpro kullanan varmı ?

Maydin1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
904
133
43
Uğur IPTV 5 senedir kullanıyorum internetin 35-40 MB den aşağı değilse 4k maç yayını bile izlersin

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,135
405
83
Eğer evde Android recevier yada Android TV varsa internet hızında iyiyse aşağıdaki adresten inattv box kur geç. 40-50 sn ye geriden geliyor ama internet hizin iyiyse canavar gibi izlersin maçı.

explode

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
780
205
43

Yıllardır kullandığım sıfır sıkıntı yaşadığım yer diğerlerine göre biraz belki ücret fazladır ama ne donma nede başka birşey yaşadım int hızın iyiyse hiç problem yasamazsin

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,147
659
113

Yıllardır kullandığım sıfır sıkıntı yaşadığım yer diğerlerine göre biraz belki ücret fazladır ama ne donma nede başka birşey yaşadım int hızın iyiyse hiç problem yasamazsin
Bu pahalı değil ucuz primeiptv den önce bunuda kullandım sürekli sorun adamlar ilgilenmiyor sorun olduğunda canı istediğinde cevap veriyor her derbi sıkıntı serverları çok kötü

explode

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
780
205
43
Bu pahalı değil ucuz primeiptv den önce bunuda kullandım sürekli sorun adamlar ilgilenmiyor sorun olduğunda canı istediğinde cevap veriyor her derbi sıkıntı serverları çok kötü
Valla ben kaç yıldır kullanıyorum sıfır sıkıntı yasadim bunların cakmasida var oraya üye olmayasın bunlarda hiç problem yaşamadım ben 4-5 yildirda kullanıyor bunu

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,147
659
113
Valla ben kaç yıldır kullanıyorum sıfır sıkıntı yasadim bunların cakmasida var oraya üye olmayasın bunlarda hiç problem yaşamadım ben 4-5 yildirda kullanıyor bunu
Yok attığın linkten panelden kontrol ettim bilgilerim duruyor hala ama bin pişman ettiler aldığıma zamanında ters konuşunca ip adresini falan gördükleri için hemen ip adresini yazıp tehdit bile ediyorlar o kadar diyim sana neyse sen memnunsan sıkıntı yok inşallah sorun yaşamazsın ben daha asla uğramam ama oraya