- 3,545
- 1,407
- 113
Arkadaşlar ip Tv kullanıp önerebileceğiniz bir yer varmı
Vizyon iptv 6 yıldır kullanıyorum.Arkadaşlar ip Tv kullanıp önerebileceğiniz bir yer varmı
Herhangi bir gecikme donma gibi problemler oluyor mu reisVizyon iptv 6 yıldır kullanıyorum.
Prime IPTV iyidirArkadaşlar ip Tv kullanıp önerebileceğiniz bir yer varmı
Eskiden kullandım burunlarından kıl aldırmıyorlar çok yaşadım onlarlaVizyon iptv 6 yıldır kullanıyorum.
Güncel linki varmı acabaPrime IPTV iyidir
Telelgrama yönlendirmiş olurum yasak diye biliyorum dostumGüncel linki varmı acaba
Aldım bakalım hayırlısı olsunVizyon iptv 6 yıldır kullanıyorum.
Bu pahalı değil ucuz primeiptv den önce bunuda kullandım sürekli sorun adamlar ilgilenmiyor sorun olduğunda canı istediğinde cevap veriyor her derbi sıkıntı serverları çok kötüGermany Servers | 15 Yıllık Tecrübe - iptv, iptv satis, germany iptv
İzlenmeyen içeriğe ücret ödeme devri sona erdi. Kredi kartınız ile güvenle satın alabilirsiniz.germanyserverspremiumeu.com
Yıllardır kullandığım sıfır sıkıntı yaşadığım yer diğerlerine göre biraz belki ücret fazladır ama ne donma nede başka birşey yaşadım int hızın iyiyse hiç problem yasamazsin
Valla ben kaç yıldır kullanıyorum sıfır sıkıntı yasadim bunların cakmasida var oraya üye olmayasın bunlarda hiç problem yaşamadım ben 4-5 yildirda kullanıyor bunuBu pahalı değil ucuz primeiptv den önce bunuda kullandım sürekli sorun adamlar ilgilenmiyor sorun olduğunda canı istediğinde cevap veriyor her derbi sıkıntı serverları çok kötü
Yok attığın linkten panelden kontrol ettim bilgilerim duruyor hala ama bin pişman ettiler aldığıma zamanında ters konuşunca ip adresini falan gördükleri için hemen ip adresini yazıp tehdit bile ediyorlar o kadar diyim sana neyse sen memnunsan sıkıntı yok inşallah sorun yaşamazsın ben daha asla uğramam ama orayaValla ben kaç yıldır kullanıyorum sıfır sıkıntı yasadim bunların cakmasida var oraya üye olmayasın bunlarda hiç problem yaşamadım ben 4-5 yildirda kullanıyor bunu