Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Tebligat

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,925
1,314
113
Beyler yapı kredi tebligat gönderdi görselde yazıyor hapis filan yazıyor maddi imkansızlıklar yüzünden ödeyemiyorum bı çıkarı yok mu sonu ne olur borcu ne yapabilirim akıl verin lütfen
Bişi olmaz üstüne bir şey yoksa aradıklarında vs ödeme sözü verme durumun olunca ödersin yada ödemesen de bir kaç seneye varlık yönetimine devrediyorlar borcun 50 binse 20ye kapatırsın ama bir daha 1 2 sene bankalardan kredi kredi kartı alamazsın

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,897
4,098
113
Beyler yapı kredi tebligat gönderdi görselde yazıyor hapis filan yazıyor maddi imkansızlıklar yüzünden ödeyemiyorum bı çıkarı yok mu sonu ne olur borcu ne yapabilirim akıl verin lütfen
Hicbise olmaz en fazla yapcaklari ise girersen maasindan keserler

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,793
1,576
113
Bişi olmaz üstüne bir şey yoksa aradıklarında vs ödeme sözü verme durumun olunca ödersin yada ödemesen de bir kaç seneye varlık yönetimine devrediyorlar borcun 50 binse 20ye kapatırsın ama bir daha 1 2 sene bankalardan kredi kredi kartı alamazsın
Büyük bı borç değil 30 bin TL ama işte olmayınca olmuyor ikametgah adresim ailemin evine kayıtlı hapisten korkmuyorum ama korktuğum bunlarin eve getirecegi icraa aileme mahcup olmak istemiyorum yoksa alsın sürsünler beni hapise

yumlu

Betgit'e Kalın Gelen Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,801
4,429
113
Büyük bı borç değil 30 bin TL ama işte olmayınca olmuyor ikametgah adresim ailemin evine kayıtlı hapisten korkmuyorum ama korktuğum bunlarin eve getirecegi icraa aileme mahcup olmak istemiyorum yoksa alsın sürsünler beni hapise
Dostum kağıt göndermişler işte kapıyı başkası açsa merak edip baksa öğrenecekti durumunu. Ya konuyu netleştir herkesle yardım iste ya da bir an önce öde yoksa gelirler de ararlar da her şeyi yaparlar.

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,925
1,314
113
Benim 2013ten kalan 20 bin TL borcum vardı 1 kere evime gelmediler 8 9 sene sonra varlık yönetimine devrettiler işte geçen sene 40 bin dedikleri borcu 15 bine kapatmıştım

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,925
1,314
113
Ama önerim eline geçen ilk parayla ödemen yoksa ne kredi ne kredi kartı alabiliyorsun hem sürekli kağıt gelecek sen ödemedikçe mutlaka biri görür

Ketçap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
818
261
63
Benimde başıma geldi cok zor geçmiş olsun

Murat_Cinar06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,152
981
113
Kardeşim Öncelikle Geçmiş Olsun Umarım Tez Zamanda Kurtulursun Lakin Durum İşleyişi Şöyle Olur Maaşına Kazancına Gelirine Bakarlar Hiç Bir Şey Yoksa Ev Adres Araba Vs İncelerler Oda Yoksa 1. Derece (Anne Baba Kardeş) Onlara Yönelirler Üzerlerinde Kaydın Yoksa Yani Anne Baba Kardeş Redmiras Yaparsan O Zaman Onlarada Bulaşmazlar Ancak İkametgah Adresi Aile Evi İse Senden Alamadıkları İçin Aile Evine Temasda Bulunabilirler Oda Tatsız Durum Olur İllaki Bankalar O Parayı Alırlar İcra Durumu Daha Ağır OLur Toplanılan Eşyaların Nakliyenin vs Parasını Gün Gün Katlarlar Ve Çıkılmaz Hale Gelir Senin Yapacağın Acilen Bir Avukatdan Bilgi Alman Olur Birşey Olmaz Dokunamazlar Şu Bu Denilene Bakma Banka Bedava Vermiyor Kimseye Para O Parayı Sırtına Yük Gibi Yıllarca Biriktirir Yinede Alır

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
1,582
113
Gönderen kadın icra dairesi başkanlığına 11. Sıradan atanmış gereksiz bir bilgi ama merak ettim bakayım dedim. Normalde gönderilen belgelerde imza olması gerekiyor diye biliyorum çünkü bunda göremeyince baktım.

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
Aynı banka ayni borc bende de var dost 30 k yı 58 k yapmişlar ödermiyim ödemem beklioruz nasıl olsa o 58 k olan borç 20 25 k düşecek hapis falan yok bir kere eve geldiler baktilar bisi yok gittler avukat durmadan arar ana borcu kapa faiz istemiyoruz diyor yokki ödeyelim onun için varlık yönetime geçer düşer tek kötü olan şey kredi ve kredi kartı alamassın ödemeden ödersende 3.4 sene sonra kredi vb alirsın hiç bişi olmaz

Murat_Cinar06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,152
981
113
Ülkenin Yarısı Batakda Yarısı Borçta Herkese Hapse Atmaya Kalksalar Cinayet Şu Bu İşleyeni Dışarı Salmaları Lazım Suç İşleyenden Çok Borçlu Var Dışarı :D

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,289
9,139
113
Valla 100k olsa yemin ederim 30k atardım dost üzüldüm

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Dostum girecen e devlete bakacan icra gercekten çıktıysa sana kağıt elbette gelecek.. Lakin çalışıyorsan iş yerinede gelecek yakında muhasebe çağırır seni.. Ödeme imkanın yoksada zaten maaşının 4/1 kesecekler.

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
2,554
113
Birsey olmaz hapis de yatmasın yakında varlık fonuna satarlar ordan ararlar seni zirt birt o kadar onlarida açmasın söz vermesin birseyini alamazlar ama arayıp şu tarihte oducem diye söz verme hiçbir kimseye

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,831
1,540
113
Simdi piyasada şöyle bir şehir efsanesi dolaşıyor, eve icra kalktı diye, böyle bir şey yok, daha 1.5 ay önce alt komşuma icra için avukatlar geldi , geldikleri tutarda 35 bin TL , o yüzden eve gelmezler diye düşünmeyin, paran yoksa avukatlar eve gelir taciz eder sonra telefonla arar durur, çalışıyorsan maaşının 4 te 1 gıder, muhtemelen calısmıyorsun,aile evinde oturuyorum dediğine göre calısmıyorsun, anne ve babanı ararlar onları rahatsız ederler, bankalardan aldığınız kredıler bir gün başınıza bela olur , ev araba alırken mutlaka ortaya çıkar , o yuzden borcunuzu odeseniz daha iyi olur , ama kumara bulaşan bir insan borcunu zor öder birde çalışmıyorsa imkansız

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,793
1,576
113
Arkadaşlar peki bu mahkemedeki arabulucu vardı ona gitmez mi

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,239
53,074
113
Beyler bu varlik şirketlerine daha önce ödeme yapan var mi acaba ? Ibana atarken ne yapalim falan