Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Tebligat

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,313
4,189
113
Benim yapıkredi 40 küsür k borç avukatlık bürosuna devredildi 100 k oldu aylık 10 k ödüyorum 5 ay kaldı
Bende işe başladığım da sırayla kesmeye başlıcaklar sağlam bişey vursak kurtulsak nerde alt diyoruz üst oluyo üst veriyo 0-0 bitiyo var diyoruz 7-0 bitiyo 😂 slot oynuyoruz elimize veriyo insan şans bikere denk gelir 3 ay önce tümbet 2k attım 2K bonus aldım otelde kızla beraberim alkol var 🍀 alıyorum gözlerim görmüyor artık şans 125k yaptım çevrim minim kalmıştı resmen ordan nasıl patladım varya 1 hfta kendime gelemedim ya temize çıkarmıştı beni

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,592
113
Bi bok olmaz o zaman neyi dert ediyon reis çalışıyorsan maaş haciz gelir o kadar benim 9 ay oldu ödemiyorum Akbank garanti wodafoon hattım cihaz aldım patladı Migros moneypay patlak varda var ödeme sözü verme imza atma
Hocam peki avukat ile görüşüp taksitlendirme şansımız varmı bunu hacizliyken

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,313
4,189
113
Hocam peki avukat ile görüşüp taksitlendirme şansımız varmı bunu hacizliyken
Yok kral kabul etmiyorlar ya maaş haciz gelir yada kredi kartı bul diyorlar öde taksit falan kabul etmiyorlar bende konuştum yok alabiliyorsanız alırsınız dedim bende