- 45,344
- 43,655
- 113
Teminatlı kart aldın mı dost aldıysan nasıl hangi bankadan sana zahmetGüncelleme: 9 Aralık itibari ile 1000 puanı geçmiş bulunmaktayım. Artık orta riskli sayılıyorum. 1002 puanım
Teminatlı kart aldın mı dost aldıysan nasıl hangi bankadan sana zahmetGüncelleme: 9 Aralık itibari ile 1000 puanı geçmiş bulunmaktayım. Artık orta riskli sayılıyorum. 1002 puanım
Garantiden aldim ben 1000 bloke ettiler 1400 limit verdilerTeminatlı kart aldın mı dost aldıysan nasıl hangi bankadan sana zahmet
Ziraate gittim şubeye 12k bloke ettirerek 10klık kredi kartı verdiler her ay kullanıyorumTeminatlı kart aldın mı dost aldıysan nasıl hangi bankadan sana zahmet
Kanka puan kactı senin alırkenZiraate gittim şubeye 12k bloke ettirerek 10klık kredi kartı verdiler her ay kullanıyorum
909du yanlış hatırlamıyorsam 4 ay önce aldım neredeyse 4 ayda 100 puan arttırdımKanka puan kactı senin alırken
Gitsem bende alırım o halde teminatlı909du yanlış hatırlamıyorsam 4 ay önce aldım neredeyse 4 ayda 100 puan arttırdım
Hadi uygulaması içerisinde tombank kredi kartına başvur.A101 dersen ordan alırsın.Kredi kartı kesin verir.Hiç puan yoksa bile 1 tl lik veriyor.İstersen 2 bin yatırıp. Teminat olarak onu kullanırsın. Yada kredi kartına yatır ordan kullanmaya bak. Galiba puanını yükseltmek istiyorsunTeminatlı kart aldın mı dost aldıysan nasıl hangi bankadan sana zahmet
Teminatlı istediğin gibi alırsın dost parasını vererek alıyorsun çünkü. Ama borcun varsa boş yere alma, borçlarını ödedikten sonra al. İcra vs. varsa kapatıp al yoksa işe yaramaz.Gitsem bende alırım o halde teminatlı
Yok knka icra vardı kapattım çok oldu anca anca canlanıyor puanTeminatlı istediğin gibi alırsın dost parasını vererek alıyorsun çünkü. Ama borcun varsa boş yere alma, borçlarını ödedikten sonra al. İcra vs. varsa kapatıp al yoksa işe yaramaz.