Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Kanunda Değişiklik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,637
6,558
113
Dediğin gbi yasa çıkarsa isyan çıkar kral herkes bütün icraliklilar ben dahil açlıktan ölür zannetmiyorum devlet çıkarmaz öyle yasa
Bu ülkede neler oldu neler hicbirsey olmadı bizim insanimizdan birsey olmaz

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,793
1,576
113
Canımı mi alicaklar yok işte zaten verdikleri kredi kartının faizini hesaplasak onlara onların verdiklerinden daha çok faizle para verdim kravatlı soyguncular

mehmett31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
876
203
43
Maalesef ülkenin yüzde 70 ne yakın ödenmeyecek borcu var. Ödeme oranı artsa ne olacak.

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,048
1,715
113
Bankalar icralık kişilerden çoğunlukla paralarını alamadığı için çok şikayetciymis yeni yasa çıkması için bastırıyorlarmış.

Önceden icralık kişi SSK çalışıyorsa maaşının 3/1 alıyordu

Olursa yeni yasada maaşın %25 kısmına el koyacaklarmis 1 yıl içinde yasanın çıkacağını söylüyor uzmanlar
e iyi ozaman 4 de 1 alınmış oluyor :D

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Bankalar icralık kişilerden çoğunlukla paralarını alamadığı için çok şikayetciymis yeni yasa çıkması için bastırıyorlarmış.

Önceden icralık kişi SSK çalışıyorsa maaşının 3/1 alıyordu

Olursa yeni yasada maaşın %25 kısmına el koyacaklarmis 1 yıl içinde yasanın çıkacağını söylüyor uzmanlar
Knka yazdığın şeyi kendin okudun mu yazdıktan sonra? 3de 1 4de 1 den daha büyük oluyor çünkü. Ve şu an güncel olarak da zaten 4 de 1 kesiyorlar bilgin olsun.

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,454
480
83
40 milyon icra dosyası var hiç bir halt yiyemezler eve icra olayını bile nerdeyse kaldırdılar hükümet böyle aptalca bir risk alırmı maaş 22 bin lira Kira 25 30 bin alamanya bizi kıskaniiiiiiiiiiir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...