- 9,627
- 6,554
- 113
Bu ülkede neler oldu neler hicbirsey olmadı bizim insanimizdan birsey olmazDediğin gbi yasa çıkarsa isyan çıkar kral herkes bütün icraliklilar ben dahil açlıktan ölür zannetmiyorum devlet çıkarmaz öyle yasa
Bu ülkede neler oldu neler hicbirsey olmadı bizim insanimizdan birsey olmazDediğin gbi yasa çıkarsa isyan çıkar kral herkes bütün icraliklilar ben dahil açlıktan ölür zannetmiyorum devlet çıkarmaz öyle yasa
Hem boş konu hemde yanlış tam tersini anlatıyor. 😀boş insan boş konu
Saçma saçma düşünüyorsun adamın parası yoksa elinden alırsan ne yiyecek içecekAmaç zaten Ödesin Diye kral
napıyon lan kara köpek boş konulara sohbetlere devam mı yazık kafanaBen seni engellediydim karşıma çıkma diye yine gelip bulmuş konumu avel
Bana ne diyon aiqq git bankalara devlete sorSaçma saçma düşünüyorsun adamın parası yoksa elinden alırsan ne yiyecek içecek
e iyi ozaman 4 de 1 alınmış oluyorBankalar icralık kişilerden çoğunlukla paralarını alamadığı için çok şikayetciymis yeni yasa çıkması için bastırıyorlarmış.
Önceden icralık kişi SSK çalışıyorsa maaşının 3/1 alıyordu
Olursa yeni yasada maaşın %25 kısmına el koyacaklarmis 1 yıl içinde yasanın çıkacağını söylüyor uzmanlar
Knka yazdığın şeyi kendin okudun mu yazdıktan sonra? 3de 1 4de 1 den daha büyük oluyor çünkü. Ve şu an güncel olarak da zaten 4 de 1 kesiyorlar bilgin olsun.Bankalar icralık kişilerden çoğunlukla paralarını alamadığı için çok şikayetciymis yeni yasa çıkması için bastırıyorlarmış.
Önceden icralık kişi SSK çalışıyorsa maaşının 3/1 alıyordu
Olursa yeni yasada maaşın %25 kısmına el koyacaklarmis 1 yıl içinde yasanın çıkacağını söylüyor uzmanlar