- 1,828
- 1,137
- 113
3 ay ile kaçırdımŞuan yattigin 2020 dosyasıysa 2020 de 5 yılın dahi yatari yok bro Nasil cezaevine girdin
3 ay ile kaçırdımŞuan yattigin 2020 dosyasıysa 2020 de 5 yılın dahi yatari yok bro Nasil cezaevine girdin
Komik değil kardeşim inan komik değilYfugugughg
Eyvallah dost saolasinBro büyük konuşma her insan birer mahkum adayıdır nezaman başımıza ne geleceği belli olmaz günahtır böyle konusma
Ne demek dostum hepimizin başına geliyor ister istemez buarada dostum avukatla konussaydin çünkü diyorsan ilk suç dosyam 2020 diye ozamanlar 5 senenin bile yatari yok 2020 deki sucun tam olarak neki dostEyvallah dost saolasin
Onun gibiler cezaevinde 3 gün duramaz annecim annecim diye ağlayarak gece kimseyi uyutmazlar.Ya bak kolay kolay beddua etmem de umarım suçsuz yere cezaya girersin de o zaman beni hatırlarsın sen kardeşim
2020 5.ayina kadar öyle benim 8. AyNe demek dostum hepimizin başına geliyor ister istemez buarada dostum avukatla konussaydin çünkü diyorsan ilk suç dosyam 2020 diye ozamanlar 5 senenin bile yatari yok 2020 deki sucun tam olarak neki dost
1 gün bile kalamazlar dediğin gibi dost umarım yasarlarda bu sözlerimiz gelir akillarinaOnun gibiler cezaevinde 3 gün duramaz annecim annecim diye ağlayarak gece kimseyi uyutmazlar.
Zaten insanlar bu sıcakta kalabalıktan üstüste yatıyor.1 gün bile kalamazlar dediğin gibi dost umarım yasarlarda bu sözlerimiz gelir akillarina
Denetimi 2 yıl yapsa dışarı çıkarız dost ağırlaştırılmış muhebbete kadar geleceğini sanmıyorum dostZaten insanlar bu sıcakta kalabalıktan üstüste yatıyor.
Allah yardımcın olsun ama sabret 1 ekimden sonra 1 ağırlaştırılmış müebbete kadar infaz indirimi geliyor.
😂😂😂Hapiste yatmanın icra ile bir ilgisi var mı ? Bir arkadaşım soruyor da
Bende voltayım .Denetimi 2 yıl yapsa dışarı çıkarız dost ağırlaştırılmış muhebbete kadar geleceğini sanmıyorum dost
Ve 11 temmuz ilk silah bırakma gününden önce işlenen suçlar baz alınacak .Denetimi 2 yıl yapsa dışarı çıkarız dost ağırlaştırılmış muhebbete kadar geleceğini sanmıyorum dost
Dost eğer suç tarihin Şubat 2020 olsaydı ozaman denetim 3 yildi 2 Ayla kaçırmışsin2020 5.ayina kadar öyle benim 8. Ay
30.03 .2020 öncesi suçlar 3 yılDost eğer suç tarihin Şubat 2020 olsaydı ozaman denetim 3 yildi 2 Ayla kaçırmışsin
Ben işte bro 1 Ayla yırttım benim iddaanemedeki ilk suç tarihim Şubat 2020 1 Ayla yirttim30.03 .2020 öncesi suçlar 3 yıl
Sonrası işlenen suçlar 1 yıl denetimli serbestlik
Dost dmBende voltayım .
En az 7 aydır gündem takip ediyorum.
Hapis cezalarına ek para cezası olmasa zaten genel affı bugün verecekler ama para cezalarını silmek istmedikleri için ' infaz indirimi ' adı altında 1 müebbete kadar infaz indirimi verecekler bilgi sağlam yerden istersen özelden yazarsın detayını söylerim.
Yararlanamayacak olanlar feto, orman suçları, çocuklara ve ırkçılığa karşı işlenen suçlar, ehliyet affınada bişey yok + adli ve idari para cezaları ve firarken veya voltayken ülke dışında olanlar.
Yazdım bromDost dm
Ya yok durup dururken insanlarin beddua etmesi komik geldi dostKomik değil kardeşim inan komik değil