Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
1,137
113
Ne demek dostum hepimizin başına geliyor ister istemez buarada dostum avukatla konussaydin çünkü diyorsan ilk suç dosyam 2020 diye ozamanlar 5 senenin bile yatari yok 2020 deki sucun tam olarak neki dost
2020 5.ayina kadar öyle benim 8. Ay

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,913
113
Hapiste yatmanın icra ile bir ilgisi var mı ? Bir arkadaşım soruyor da

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
956
113
1 gün bile kalamazlar dediğin gibi dost umarım yasarlarda bu sözlerimiz gelir akillarina
Zaten insanlar bu sıcakta kalabalıktan üstüste yatıyor.

Allah yardımcın olsun ama sabret 1 ekimden sonra 1 ağırlaştırılmış müebbete kadar infaz indirimi geliyor.

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
1,137
113
Zaten insanlar bu sıcakta kalabalıktan üstüste yatıyor.

Allah yardımcın olsun ama sabret 1 ekimden sonra 1 ağırlaştırılmış müebbete kadar infaz indirimi geliyor.
Denetimi 2 yıl yapsa dışarı çıkarız dost ağırlaştırılmış muhebbete kadar geleceğini sanmıyorum dost

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
956
113
Denetimi 2 yıl yapsa dışarı çıkarız dost ağırlaştırılmış muhebbete kadar geleceğini sanmıyorum dost
Bende voltayım .

En az 7 aydır gündem takip ediyorum.

Hapis cezalarına ek para cezası olmasa zaten genel affı bugün verecekler ama para cezalarını silmek istmedikleri için ' infaz indirimi ' adı altında 1 müebbete kadar infaz indirimi verecekler bilgi sağlam yerden istersen özelden yazarsın detayını söylerim.

Yararlanamayacak olanlar feto, orman suçları, çocuklara ve ırkçılığa karşı işlenen suçlar, ehliyet affınada bişey yok + adli ve idari para cezaları ve firarken veya voltayken ülke dışında olanlar.

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
1,137
113
Bende voltayım .

En az 7 aydır gündem takip ediyorum.

Hapis cezalarına ek para cezası olmasa zaten genel affı bugün verecekler ama para cezalarını silmek istmedikleri için ' infaz indirimi ' adı altında 1 müebbete kadar infaz indirimi verecekler bilgi sağlam yerden istersen özelden yazarsın detayını söylerim.

Yararlanamayacak olanlar feto, orman suçları, çocuklara ve ırkçılığa karşı işlenen suçlar, ehliyet affınada bişey yok + adli ve idari para cezaları ve firarken veya voltayken ülke dışında olanlar.
Dost dm