- 4,034
- 1,768
- 113
Hocam 10 senedir çalıştığında icran varmiydi hiç kesilmedimi10 senedir kurumsal firmada çalışıyorum dostum
Hiç kolay değil o kesme işleri
Uzun bir süreç
Heleki senin elden aldığın paraya imkansız
Hocam 10 senedir çalıştığında icran varmiydi hiç kesilmedimi10 senedir kurumsal firmada çalışıyorum dostum
Hiç kolay değil o kesme işleri
Uzun bir süreç
Heleki senin elden aldığın paraya imkansız
İcralık biseyim yok kral dükkandaki herkes elden alıyor bir kaç kişinin sigortası var ben dahil 2 yıldır hesaba yatan bir maaş yok ortada hiçte bir sorun olmadı bende anlamıyorum 😅Senindemi icran var hocam eldenmi aliyosun
Benim yoktu şükür deHocam 10 senedir çalıştığında icran varmiydi hiç kesilmedimi
Şimdi baktım sen böyle diyince 26k dan yatırıyor bu seneyi bu düşük bir tutar değildir diye tahmin ediyorum hocam?İşçi sigortası yapmıyorlardir o zaman normal düşükten yapıyorlardır işçi sigortası yaptırsa maaşı göstermek lazım
Insatta calistim ordada elden verdiler ama sigorta ful odeniyorduElden maassa zaten sigorta yoktur yada eksik yatiracaktir
Reis bizim brüt aylık 75k 3 aylık ikramiye ile gelen aylık brüt u düşünŞimdi baktım sen böyle diyince 26k dan yatırıyor bu seneyi bu düşük bir tutar değildir diye tahmin ediyorum hocam?
Peki icran varmiydi hocam sizin ?Insatta calistim ordada elden verdiler ama sigorta ful odeniyordu
YoktuPeki icran varmiydi hocam sizin ?
Yiğenim nasıl soru bu böyle elden haftalığını icra müdürü gelip elinden mi alacakArkadaşlar ben mobilviyacida işe başlama durumum var ordaki sistem maaşlar haftalık olarak elden veriliyor yani herhafta elden veriliyor icra gelirse icra kesebilirmi ? Bankaya yatmıyor yani maaş haftalık elden veriliyor ama sigorta oluyor
Ama bazı arkadaşlar oyle demiyor hocam işyerine yazı giderse işyeri mecbur kesmek zorunda diyolar elden eksik falan verilme durumu gibiYiğenim nasıl soru bu böyle elden haftalığını icra müdürü gelip elinden mi alacak
Kardeşim net bilgi ile konusmam gerekirse sana sirkete gelen kagida sirket cevap yazmak zorunda ve ödemek zorunda odemezse o şirketin hesabina haciz koyuyorlar sana tavsiyem yakin guvendigin birisine elden senet yap avukata ver çalıştığın yere yazi gondersin ilk yaziyi gonderen kimse ilk alacaklı o olur o yani para yine sende kalir digerleri babayi alır ben öyle yaptım direk bilirkisi olarak konusuyorum sanaArkadaşlar ben mobilviyacida işe başlama durumum var ordaki sistem maaşlar haftalık olarak elden veriliyor yani herhafta elden veriliyor icra gelirse icra kesebilirmi ? Bankaya yatmıyor yani maaş haftalık elden veriliyor ama sigorta oluyor
Ha bir de aynı soyad olmasin senet verdiğin kişiKardeşim net bilgi ile konusmam gerekirse sana sirkete gelen kagida sirket cevap yazmak zorunda ve ödemek zorunda odemezse o şirketin hesabina haciz koyuyorlar sana tavsiyem yakin guvendigin birisine elden senet yap avukata ver çalıştığın yere yazi gondersin ilk yaziyi gonderen kimse ilk alacaklı o olur o yani para yine sende kalir digerleri babayi alır ben öyle yaptım direk bilirkisi olarak konusuyorum sana