Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

xzaykoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
318
246
43
İşçi sigortası yapmıyorlardir o zaman normal düşükten yapıyorlardır işçi sigortası yaptırsa maaşı göstermek lazım
Şimdi baktım sen böyle diyince 26k dan yatırıyor bu seneyi bu düşük bir tutar değildir diye tahmin ediyorum hocam?

burakunq

Zaman sadece birazcık zaman ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,155
1,380
113
Şimdi baktım sen böyle diyince 26k dan yatırıyor bu seneyi bu düşük bir tutar değildir diye tahmin ediyorum hocam?
Reis bizim brüt aylık 75k 3 aylık ikramiye ile gelen aylık brüt u düşün
O biraz da borcun miktarıyla alakalı bir durum

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,072
4,773
113
Masin bankaya yatarsa 3 te 1 mi 4 te 1 mi kesilir yatmazsa eğer onu bilmiyorum vllahi

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,749
4,681
113
Selamun aleyküm, benim turkcele borcum varmış kapatmıştım ama hat açık diye devam etmiş fatura..
Bugün adliyeden aradılar icra cezaya dönüşmüş yani turkcell dava etmiş mağdur etti diyerek..
Neyse avukatı aradım bir erkek bağlandı.. diyorum ki kimse bana haber vermedi ki icra nasıl cezaya dönüşüyor diyorum adam bana üslubunu bozarak cevap veriyor adam mısın felan diyor.. dedim bu nasıl üslup dikkat et sözüne diyorum direk o elindeki telefonu g.. sokarım diye cevap veriyor.. dosya hakkında bilgim olmadan sadece faturayı ödedim kapattım bu p.çi nereye şikayet edebilirim..

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,433
1,272
113
Arkadaşlar ben mobilviyacida işe başlama durumum var ordaki sistem maaşlar haftalık olarak elden veriliyor yani herhafta elden veriliyor icra gelirse icra kesebilirmi ? Bankaya yatmıyor yani maaş haftalık elden veriliyor ama sigorta oluyor
Yiğenim nasıl soru bu böyle elden haftalığını icra müdürü gelip elinden mi alacak

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Yiğenim nasıl soru bu böyle elden haftalığını icra müdürü gelip elinden mi alacak
Ama bazı arkadaşlar oyle demiyor hocam işyerine yazı giderse işyeri mecbur kesmek zorunda diyolar elden eksik falan verilme durumu gibi

byakca1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
102
49
28
Arkadaşlar ben mobilviyacida işe başlama durumum var ordaki sistem maaşlar haftalık olarak elden veriliyor yani herhafta elden veriliyor icra gelirse icra kesebilirmi ? Bankaya yatmıyor yani maaş haftalık elden veriliyor ama sigorta oluyor
Kardeşim net bilgi ile konusmam gerekirse sana sirkete gelen kagida sirket cevap yazmak zorunda ve ödemek zorunda odemezse o şirketin hesabina haciz koyuyorlar sana tavsiyem yakin guvendigin birisine elden senet yap avukata ver çalıştığın yere yazi gondersin ilk yaziyi gonderen kimse ilk alacaklı o olur o yani para yine sende kalir digerleri babayi alır ben öyle yaptım direk bilirkisi olarak konusuyorum sana

byakca1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
102
49
28
Kardeşim net bilgi ile konusmam gerekirse sana sirkete gelen kagida sirket cevap yazmak zorunda ve ödemek zorunda odemezse o şirketin hesabina haciz koyuyorlar sana tavsiyem yakin guvendigin birisine elden senet yap avukata ver çalıştığın yere yazi gondersin ilk yaziyi gonderen kimse ilk alacaklı o olur o yani para yine sende kalir digerleri babayi alır ben öyle yaptım direk bilirkisi olarak konusuyorum sana
Ha bir de aynı soyad olmasin senet verdiğin kişi