Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Arkadaşlar ben mobilviyacida işe başlama durumum var ordaki sistem maaşlar haftalık olarak elden veriliyor yani herhafta elden veriliyor icra gelirse icra kesebilirmi ? Bankaya yatmıyor yani maaş haftalık elden veriliyor ama sigorta oluyor

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,925
1,314
113
Arkadaşlar ben mobilviyacida işe başlama durumum var ordaki sistem maaşlar haftalık olarak elden veriliyor yani herhafta elden veriliyor icra gelirse icra kesebilirmi ? Bankaya yatmıyor yani maaş haftalık elden veriliyor ama sigorta oluyor
Sigorta gözüküyorsa kağıt gelir işverene her türlü kesilir

YELTAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
302
83
Sana sigorta yapıp elden maaşı nasıl verecek zaten direkt usulsüz bu iş öyle bir şeye girmez iş yeri

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Büyük işletme değilse elden verir herturlu sigortan olursa icra kagiti işveren e gelir işveren görmezden gelirse ikinci ihtara kadar hiç birşey olmaz

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Sen boşver çalışmana bak alacaklı yer onu fark edinceye kadar 2 ay geçer ihtar falan takil

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Hayrına çalışıyorum sigortam var ama maaşım yok dersim icra memurlarina:)

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Hayırlısı ile işe başla calis insallah tez vakitte borçlarını da kapatirsin

burakunq

Zaman sadece birazcık zaman ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,155
1,380
113
Elden parayı nasıl kesebilir ? Ne düşündün dostum

xzaykoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
318
246
43
Sana sigorta yapıp elden maaşı nasıl verecek zaten direkt usulsüz bu iş öyle bir şeye girmez iş yeri
Bende sigortaliyim ödemeyi günlük alıyorum 2 senedir hiç bir sorun çıkmadı aklım almıyor bunu nasıl prosedüre uyduruyorlar ?

YELTAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
302
83
Bende sigortaliyim ödemeyi günlük alıyorum 2 senedir hiç bir sorun çıkmadı aklım almıyor bunu nasıl prosedüre uyduruyorlar ?
İşçi sigortası yapmıyorlardir o zaman normal düşükten yapıyorlardır işçi sigortası yaptırsa maaşı göstermek lazım

burakunq

Zaman sadece birazcık zaman ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,155
1,380
113
10 senedir kurumsal firmada çalışıyorum dostum
Hiç kolay değil o kesme işleri
Uzun bir süreç