- 4,067
- 1,780
- 113
Peki hocam e-devlet üzerinden yapabiliyomuyiz bu islemiYeni tarih atarak bak o eski
Peki hocam e-devlet üzerinden yapabiliyomuyiz bu islemiYeni tarih atarak bak o eski
HayirPeki hocam e-devlet üzerinden yapabiliyomuyiz bu islemi
Hocam dayimda icralık avukat arkadaşı var o eskidendi demiş beyan vermene gerek yok demiş avukatı
Dost ben daha yorum yapmıyorum başıma geldi paylaştım bildigimi anlattın ne diyim vermeyin abi bosverinHocam dayimda icralık avukat arkadaşı var o eskidendi demiş beyan vermene gerek yok demiş avukatı
NeyKalkti mi kalkmadı mı şimdi beyler
Adliyeye gidiyon üzerime hiç bir menkul ve gayrimenkul yoktur'eğer yoksa" diye dilekçe veriyon işlem bitiyor. Eğer varsa belirtiyorsun amaPeki hocam e-devlet üzerinden yapabiliyomuyiz bu islemi
Taahut dediğin şumu oluyo hocam eve icra memurlari gelince imzalatacak kağıt veriyir değilmiMal beyanı kalktı sadece taahhüt verme veripte ödemezsen hapis cezası var
Mal beyaninda bulunmak
Taahhüt yapılandırma gibi düşün borcumu şu tarihe kadar ödeyeceğim demek hiç bir şekilde ödeme sözü ve Taahhüt vermeyeceksin icra memuru eve gelsede eline geçtikçe ödemek istersen ödersinTaahut dediğin şumu oluyo hocam eve icra memurlari gelince imzalatacak kağıt veriyir değilmi