Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası Hk.

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,811
6,608
113
Tamam dost sen verme ben olanı yazdım başıma geleni yazdım
avukatın verdiği kağıda imza atarsan ve odemezsen tutuklanirsin onun haricinde tutuklama mahkeme yok ben bu işin uzmanıyım

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
475
83
avukatın verdiği kağıda imza atarsan tutuklanirsin onun haricinde tutuklama mahkeme yok ben bu işin uzmanıyım
Taahut vermedim imza atmadım sen olayı anlamadım banka alacaklari icra dairesinden evrak geldiyse ve sana tebliğ edilmişse 3 ay hapis mal beyanı vermezsen

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,811
6,608
113
Taahut vermedim imza atmadım sen olayı anlamadım banka alacaklari icra dairesinden evrak geldiyse ve sana tebliğ edilmişse 3 ay hapis mal beyanı vermezsen
Yaklaşık 2 sene oluyor 3 tane icra günde 2 kere gbt sorusuna giriyorum :) 😆😀😆😀😅 seni büyük keklemisler

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
475
83
Yaklaşık 2 sene oluyor 3 tane icra günde 2 kere gbt sorusuna giriyorum :) 😆😀😆😀😅 seni büyük keklemisler
[/QUOTbende çok icralık oldum varlık fonuna aktirildi odememdim silindi ama sen şunu anlamiyorsun banka alacakları kurulundan tebliğ gelip beyan yapmadigin takdirde 3 ay hapis cezası var sunki maddede resmi gazetede yayınlanmış 2022 yılından itibaren

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
475
83
Neyse uzatmiycam ben bildiğimi yaşadığımı anlattım 10 dakkanizi ayırıp beyan verip rahatlayın kafanızda soru işareti kalmaz en azından arkadaşlar

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,811
6,608
113
Youtube videolarına bakma emrecim en kanlı canlı örneği benim dediğin doğru olsa şuan ben hapisteydim

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
475
83
Youtube videolarına bakma emrecim en kanlı canlı örneği benim dediğin doğru olsa şuan ben hapisteydim
Dostum ben tutuklandım diyorum avukat beyada bulunup çıkardı 4 banka icram vardı 1200 000TL yaşım 46 boş insan değilim yout videosunu görün diye attım neyse sen bildiğini yap

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,762
6,498
113
10 adet banka kart ek hesap kredi den icralık oldum ödemedim. Zaman içinde bir çok dosya kapandı kredi dosyası bile kalıcı olarak kapatıldı. Şimdi 3 adet dosyam kaldı 😂 40 bin dolarlık borç şu anda toplam 1000 dolar 😁 faizi ile birlikte ( SSK yok miras yok üstüme tapu yok )
Bravo kanka tam bir başarı hikayesi 😀

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,185
11,965
113
Dostum ben tutuklandım diyorum avukat beyada bulunup çıkardı 4 banka icram vardı 1200 000TL yaşım 46 boş insan değilim yout videosunu görün diye attım neyse sen bildiğini yap
Avukat yönlendirmesi ile icra dairesinde ödeyeceğini dair kağıt imzamissindir. İmza attığın an ödemeyi yapmadığında 3 ay açık cezaevi. Aksi durumda kimse seni tutuklayamaz

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,811
6,608
113
Sen avukatın verdiği tahatutu imzalamasın onu imzalayıp ödemezsen hapis yatarsın tabi

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
475
83
Avukat yönlendirmesi ile icra dairesinde ödeyeceğini dair kağıt imzamissindir. İmza attığın an ödemeyi yapmadığında 3 ay açık cezaevi. Aksi durumda kimse seni tutuklayamaz
Dostum ilkkez olmadım icralik anlamıyorsunuz imza atmadım yok öyle birşey banka icrakirulundan tebliğ aldığınız an beyan vermek zorundasın. Nokta vermezsen 3 ay hapis cezası bugün olmaz ama hiç ummadığın bı an icerdesin su gün demiyorum başıma geldi yaşadığım olay not yahut vermedim imza atmadım tek sorun mal beyanin vermemem nokta

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
475
83
Mal beyanı vermenin cezası 3 ay hapis tahut vermesen imza atmasa bile

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
475
83
Avukatım yok tü benim bu arada içeri girice beyan versın diye tuttum verdi hemen çıktım

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,811
6,608
113
Avukatım yok tü benim bu arada içeri girice beyan versın diye tuttum verdi hemen çıktım
Sen malasef icra hakkında bir bilgin yok malasef ağa neyse yaşında büyük olduğu için hep benim dedigim doğru diyip duruyorsun birsey demiyorum neyse sen öyle bil 😆😆😀😆😀😆😀😆😀