Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası Hk.

cezafan92

Yetimler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
426
63
Eli kulağında benim icranin da ödemeye çalışıyorum belki de vermezler

hmmtdndr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
793
417
63
Adliyeden mal beyanı yap dost mal beyanı yapmazsan 3 ay hapis cezası var
Yok kardeşim beni verdiler mahkemeye hakim Avrupa insan haklarina aykırı diye düşürdü mahkemeyi birde üstüne avukatlık bürosuna soktu tüm masraflari. Ama yinede ödemedim:)

Torredoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
337
176
43
Beyler dava acıldı şimdi be yapmam lazım adliyemi gitmem lazım
Davayı ev haczi çıkarmak için açıyolar hakimden , seni ararlar eve gelcez dwrlerse korkma hiçbirşrye imza atma ödicem diye imxa atarsan içeri alırlar tabi ödemezsen.

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,556
474
83
Yok kardeşim beni verdiler mahkemeye hakim Avrupa insan haklarina aykırı diye düşürdü mahkemeyi birde üstüne avukatlık bürosuna soktu tüm masraflari. Ama yinede ödemedim:)
Dost benim başıma geldi mal beyanı verdirdim de ciktim

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,556
474
83
Madde 76 – Mal beyanında bulunmayan borçlu, alacaklının talebi üzerine beyanda bulununcaya kadar icra mahkemesi hakimi tarafından bir defaya mahsus olmak üzere hapisle tazyik olunur. Ancak bu hapis üç ayı geçemez. Mal beyanında bulunması gereken borçlunun üzerinde hiçbir mal vs yoksa bunu bildirmesi yeterlidir.

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,556
474
83
10 dakkalik birşey için riske girmeye gerek yok ber beyanı rahat et

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
Madde 76 – Mal beyanında bulunmayan borçlu, alacaklının talebi üzerine beyanda bulununcaya kadar icra mahkemesi hakimi tarafından bir defaya mahsus olmak üzere hapisle tazyik olunur. Ancak bu hapis üç ayı geçemez. Mal beyanında bulunması gereken borçlunun üzerinde hiçbir mal vs yoksa bunu bildirmesi yeterlidir.
Bunu nasil yapiyoruz dost

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,556
474
83
Bunu nasil yapiyoruz dost
Hangi icra dairesi olduğunu UYAP vatandasdan bul dosya nosunu al kaç icra varsa hepsi ayrı ayrı olup ayrı ayrı beyan berven dilekçe satılıyor adliyede hazır sen emekliysen yada mal varsa üzerine kalemle yaz yoksa dilekçeye aynı bırak. Dosya nosunu yaz isim soyad imza at banka alacakları bürosuna imza karşılığı teslim et bukadar

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
Hangi icra dairesi olduğunu UYAP vatandasdan bul dosya nosunu al kaç icra varsa hepsi ayrı ayrı olup ayrı ayrı beyan berven dilekçe satılıyor adliyede hazır sen emekliysen yada mal varsa üzerine kalemle yaz yoksa dilekçeye aynı bırak. Dosya nosunu yaz isim soyad imza at banka alacakları bürosuna imza karşılığı teslim et bukadar
Eyvallah dostum
Uzerime hic bir sey yok bos birakicam yani

cezafan92

Yetimler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
426
63
Reyiz sagolsun içimizden geçti