Türkiye de yaşamıyorum avrupadayim umrumda değil dosya felan kapanıyor. ZamanlaOo baya olmuş
Türkiye de yaşamıyorum avrupadayim umrumda değil dosya felan kapanıyor. ZamanlaOo baya olmuş
@efsane3453 Lazca gişkuniBeyler dava acıldı şimdi be yapmam lazım adliyemi gitmem lazım
Avrupadaysan boskoy zaten gerçi burda olsanda farketmez olmayınca ne alacaklarTürkiye de yaşamıyorum avrupadayim umrumda değil dosya felan kapanıyor. Zamanla
Yok kardeşim beni verdiler mahkemeye hakim Avrupa insan haklarina aykırı diye düşürdü mahkemeyi birde üstüne avukatlık bürosuna soktu tüm masraflari. Ama yinede ödemedimAdliyeden mal beyanı yap dost mal beyanı yapmazsan 3 ay hapis cezası var
Davayı ev haczi çıkarmak için açıyolar hakimden , seni ararlar eve gelcez dwrlerse korkma hiçbirşrye imza atma ödicem diye imxa atarsan içeri alırlar tabi ödemezsen.Beyler dava acıldı şimdi be yapmam lazım adliyemi gitmem lazım
Dost benim başıma geldi mal beyanı verdirdim de ciktimYok kardeşim beni verdiler mahkemeye hakim Avrupa insan haklarina aykırı diye düşürdü mahkemeyi birde üstüne avukatlık bürosuna soktu tüm masraflari. Ama yinede ödemedim![]()
Allahdan hafta sonu değildi yolda GBT aldilarDost benim başıma geldi mal beyanı verdirdim de ciktim
1 kere mahsus 3 ay hapis beyanda bulunulmazsaAllahdan hafta sonu değildi yolda GBT aldilar
Valla ozaman benim hâkim baba biriymişDost benim başıma geldi mal beyanı verdirdim de ciktim
Bunu nasil yapiyoruz dostMadde 76 – Mal beyanında bulunmayan borçlu, alacaklının talebi üzerine beyanda bulununcaya kadar icra mahkemesi hakimi tarafından bir defaya mahsus olmak üzere hapisle tazyik olunur. Ancak bu hapis üç ayı geçemez. Mal beyanında bulunması gereken borçlunun üzerinde hiçbir mal vs yoksa bunu bildirmesi yeterlidir.
Hangi icra dairesi olduğunu UYAP vatandasdan bul dosya nosunu al kaç icra varsa hepsi ayrı ayrı olup ayrı ayrı beyan berven dilekçe satılıyor adliyede hazır sen emekliysen yada mal varsa üzerine kalemle yaz yoksa dilekçeye aynı bırak. Dosya nosunu yaz isim soyad imza at banka alacakları bürosuna imza karşılığı teslim et bukadarBunu nasil yapiyoruz dost
Eyvallah dostumHangi icra dairesi olduğunu UYAP vatandasdan bul dosya nosunu al kaç icra varsa hepsi ayrı ayrı olup ayrı ayrı beyan berven dilekçe satılıyor adliyede hazır sen emekliysen yada mal varsa üzerine kalemle yaz yoksa dilekçeye aynı bırak. Dosya nosunu yaz isim soyad imza at banka alacakları bürosuna imza karşılığı teslim et bukadar
Aynen dostEyvallah dostum
Uzerime hic bir sey yok bos birakicam yani
E devletten yapiliyor galiba bu dostum illa adliye mi yoksaAynen dost