- 14,588
- 5,928
- 113
Ben de eskisehirdeyimşuan eskisehirdeyim istanbula geliyorum bazi bazı
Ben de eskisehirdeyimşuan eskisehirdeyim istanbula geliyorum bazi bazı
Aile sorununuz yoksa sıkıntı yok hocam bende aile sorunu var eve icra kağıdı geldi diye 50 tane laf dediler gerisini sen düşünMilyon olmasa da benimde vardır icralık 400-500 k ama rahatım np
benim kimse alamaz gotumden kan. yanlizca siz gibi beyaz yakali kölelerin gotunden pipetle kan alirlar önce maşlarinizi sonra kartlarinizi sonrada nefesini alirlar son dakikasina kadar.😂
İcra dosyasını kim kapatacak ankaradan gelen bir heyet miAyrıca avukatlık masraflarını ödemek zorunda değildin boşuna para vermişsin
Yaş kaçAile sorununuz yoksa sıkıntı yok hocam bende aile sorunu var eve icra kağıdı geldi diye 50 tane laf dediler gerisini sen düşün
25Yaş kaç
Sen zaten onu borçtan korktuğun için değilAile sorununuz yoksa sıkıntı yok hocam bende aile sorunu var eve icra kağıdı geldi diye 50 tane laf dediler gerisini sen düşün
Direkt icraya dilekçe yazıp ana paranı ödeyip kapatabilirsin 1 k borcu 6-7 yapıp kendilerine harçlıj alıyorlar 500 dosya masrafuçı 1k oje para 2k ped aldım falan ödeme zorunluluğu yokİcra dosyasını kim kapatacak ankaradan gelen bir heyet mi
guzel betimleme severim kolpaçinayu . herkez bir gün ölûcek be brom. sitrese gerek yok.Ama bir de mesela hapşırdığın zaman bütün organların dururmuş. kalbin dahi duruyor yani o esnada.
Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşırırken.
Hapşırık metabolizmayı bozduğu için, o yüzden söyledim abi. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelincede de “yarabbi şükür” demek daha mantıklı oluyor
Durumu özetlemişSen zaten onu borçtan korktuğun için değil
Aileden korktuğun için ödemişsin dost
Avukatınla hallet deyip gönderir icra dairesiDirekt icraya dilekçe yazıp ana paranı ödeyip kapatabilirsin 1 k borcu 6-7 yapıp kendilerine harçlıj alıyorlar 500 dosya masrafuçı 1k oje para 2k ped aldım falan ödeme zorunluluğu yok
Öyle değil aga ömrüm icralık dosyalarla geçti orsousu oldum bu işinAvukatınla hallet deyip gönderir icra dairesi
İcralar olmasa avukatlar aç kalır
Teşekkürler dost kayıp bonusu nerde çekiliş açtın ordan kazanç sağlarsan çekiliş geçerli sayılırDurumu özetlemiş
Offf o pu dedin bi hd abla akarÖyle değil aga ömrüm icralık dosyalarla geçti orsousu oldum bu işin
Kayıbıda kaybettik yeni yatırım yaptık sayılır mıTeşekkürler dost kayıp bonusu nerde çekiliş açtın ordan kazanç sağlarsan çekiliş geçerli sayılır
Ben tgden Türk ifşa izliyom misssOfff o pu dedin bi hd abla akar
Sen kazanana kadar devam kazanırsan yaptırırız çekilişiKayıbıda kaybettik yeni yatırım yaptık sayılır mı
Aga uyaptan hepsini ödedim şimdi bana 1 hafta sonra yine kağıt gelmez dimi bin tl borcunuz kalmış diye sen bilirsinÖyle değil aga ömrüm icralık dosyalarla geçti orsousu oldum bu işin
Yapma yakarsın bizi link at bakalım bi uyarsa takip ederizBen tgden Türk ifşa izliyom misss
Benimde 500 k borcum var icrada sadece 300 k var bende korkuyorum aranmam çıkar filan diye polis görünce tüyüyorum hepyok gbt ye binlerce kez girdim aranma yok . arabam uzerime olsaydi yakalatma cikardi sadece ..oda ne yazikki kız arkadasimin uzerine 😂