http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Borcu Kapanmamsı

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,883
6,999
113
Milyon olmasa da benimde vardır icralık 400-500 k ama rahatım np
Aile sorununuz yoksa sıkıntı yok hocam bende aile sorunu var eve icra kağıdı geldi diye 50 tane laf dediler gerisini sen düşün

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,330
13,650
113
benim kimse alamaz gotumden kan. yanlizca siz gibi beyaz yakali kölelerin gotunden pipetle kan alirlar önce maşlarinizi sonra kartlarinizi sonrada nefesini alirlar son dakikasina kadar.😂

Ama bir de mesela hapşırdığın zaman bütün organların dururmuş. kalbin dahi duruyor yani o esnada.

Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşırırken.

Hapşırık metabolizmayı bozduğu için, o yüzden söyledim abi. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelincede de “yarabbi şükür” demek daha mantıklı oluyor

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,640
85,350
113
Aile sorununuz yoksa sıkıntı yok hocam bende aile sorunu var eve icra kağıdı geldi diye 50 tane laf dediler gerisini sen düşün
Sen zaten onu borçtan korktuğun için değil
Aileden korktuğun için ödemişsin dost

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
İcra dosyasını kim kapatacak ankaradan gelen bir heyet mi
Direkt icraya dilekçe yazıp ana paranı ödeyip kapatabilirsin 1 k borcu 6-7 yapıp kendilerine harçlıj alıyorlar 500 dosya masrafuçı 1k oje para 2k ped aldım falan ödeme zorunluluğu yok

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
Ama bir de mesela hapşırdığın zaman bütün organların dururmuş. kalbin dahi duruyor yani o esnada.

Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşırırken.

Hapşırık metabolizmayı bozduğu için, o yüzden söyledim abi. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelincede de “yarabbi şükür” demek daha mantıklı oluyor
guzel betimleme severim kolpaçinayu . herkez bir gün ölûcek be brom. sitrese gerek yok.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,640
85,350
113
Direkt icraya dilekçe yazıp ana paranı ödeyip kapatabilirsin 1 k borcu 6-7 yapıp kendilerine harçlıj alıyorlar 500 dosya masrafuçı 1k oje para 2k ped aldım falan ödeme zorunluluğu yok
Avukatınla hallet deyip gönderir icra dairesi
İcralar olmasa avukatlar aç kalır

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,883
6,999
113
Öyle değil aga ömrüm icralık dosyalarla geçti orsousu oldum bu işin
Aga uyaptan hepsini ödedim şimdi bana 1 hafta sonra yine kağıt gelmez dimi bin tl borcunuz kalmış diye sen bilirsin

Realdanger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,487
306
83
yok gbt ye binlerce kez girdim aranma yok . arabam uzerime olsaydi yakalatma cikardi sadece ..oda ne yazikki kız arkadasimin uzerine 😂
Benimde 500 k borcum var icrada sadece 300 k var bende korkuyorum aranmam çıkar filan diye polis görünce tüyüyorum hep