Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Bilgi Hk.

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,209
717
113
Yok reis katlıcam onu
İki yerde katlayacagim yazmışsın hayatında kaç kere katladin da şimdi katlayacaksin hayallerine bak katlamaktan icralık olmuşsun hala hayallerdesin senin konunanyazan kafama boş zaman kaybisin acilen konumdan cikiyorum sinirlerimi bozdun

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
842
113
Ne oldu korktunmu utanma olmayan birisin borcun var paranda var odemiyorsun ama yolda başına bir iş gelir diye korkuyorsun parasi olupta odemeyenleri neyse
Ne korkması dediğin saçma ne alaka yolda alırlar yazıyon benim param zorunamı gitti anlamadım kardeşim sen kumarbaz değilsin hiç oynama bizi anlayamazsın

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,904
1,319
113
Benim ziraat bankasında bloke var maaştan kesiliyor icra birazdan şubeye gıdecem yasal olarak bloke koyamaz çünkü maaştan kesiliyor bide hesapta 8 k para var

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Ne korkması dediğin saçma ne alaka yolda alırlar yazıyon benim param zorunamı gitti anlamadım kardeşim sen kumarbaz değilsin hiç oynama bizi anlayamazsın
Mal beyanında bulunmazsan evet yolda alırlar açıp bakabilirsin dostum icraya gidip mal beyanında bulundugun kağıdı onlara vermen lazım

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
842
113
Ben buldum reis süper sonic zekamı kullancam

Matbet atcam tüm parayı 20 k orda kalcak para lazım oldumu kuzenimin matbet e transfer etcem onun hesaba cekcem ordan kendıme elden alcan

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
497
83
Mal beyanı diye bir şey yok yastık altı hariç heryere icra koyabilirler en güzeli hesapta hafta içi para tutmamak lazım olduğunda yatır

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,209
717
113
Sus lan hem parası zorunami gitmis icralık olan sensin 20 k param diyip ağlayıp durma şimdi birdaha bana yazma parası olup borcunu ödemeyip birde ötenlere ne ddeniyor Google yaz bakalım ne çıkıyor utanmada kalmamis

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,122
255
83
Her konuda bir Zeki çocuk çıkar neden paycoya icra konulamiyor aciklarmisin papara konuluyor payfix konuluyor payconun özelliği nedir oturduğun yerden salla
Sende her şeye muhalefet ol ...................