- 1,823
- 842
- 113
Nası yolda alacaklar kim alcakMal beyanında bulun yolda almasinlar
Nası yolda alacaklar kim alcakMal beyanında bulun yolda almasinlar
Katlamam lazım20 bini çekip borcuna vermeyi niye düşünmüyorsun
Yok reis katlıcam onuÖdemek gibi bı niyeti yokki adamın 😁 param gidicek diye aklı gidiyor baksana
Ne oldu korktunmu utanma olmayan birisin borcun var paranda var odemiyorsun ama yolda başına bir iş gelir diye korkuyorsun parasi olupta odemeyenleri neyseNası yolda alacaklar kim alcak
Gerçek kumarbaz 40k ödemesi varsa 20k paycoda tutmaz hemen atar siteye katlamayi denerYok reis katlıcam onu
İki yerde katlayacagim yazmışsın hayatında kaç kere katladin da şimdi katlayacaksin hayallerine bak katlamaktan icralık olmuşsun hala hayallerdesin senin konunanyazan kafama boş zaman kaybisin acilen konumdan cikiyorum sinirlerimi bozdunYok reis katlıcam onu
Ne korkması dediğin saçma ne alaka yolda alırlar yazıyon benim param zorunamı gitti anlamadım kardeşim sen kumarbaz değilsin hiç oynama bizi anlayamazsınNe oldu korktunmu utanma olmayan birisin borcun var paranda var odemiyorsun ama yolda başına bir iş gelir diye korkuyorsun parasi olupta odemeyenleri neyse
Kral bizi anlamıyorlarGerçek kumarbaz 40k ödemesi varsa 20k paycoda tutmaz hemen atar siteye katlamayi dener
Mal beyanında bulunmazsan evet yolda alırlar açıp bakabilirsin dostum icraya gidip mal beyanında bulundugun kağıdı onlara vermen lazımNe korkması dediğin saçma ne alaka yolda alırlar yazıyon benim param zorunamı gitti anlamadım kardeşim sen kumarbaz değilsin hiç oynama bizi anlayamazsın
Nasıl olduseri çek kanka bebde enparada 10k var çöp oldu para
Ne malı üstüme bişe yokki anlamadımMal beyanında bulunmazsan evet yolda alırlar açıp bakabilirsin dostum icraya gidip mal beyanında bulundugun kağıdı onlara vermen lazım
Dost borç senin araştır bakNe malı üstüme bişe yokki anlamadım
Hata yapıyor işteÖdemek gibi bı niyeti yokki adamın 😁 param gidicek diye aklı gidiyor baksana
Sus lan hem parası zorunami gitmis icralık olan sensin 20 k param diyip ağlayıp durma şimdi birdaha bana yazma parası olup borcunu ödemeyip birde ötenlere ne ddeniyor Google yaz bakalım ne çıkıyor utanmada kalmamisNe korkması dediğin saçma ne alaka yolda alırlar yazıyon benim param zorunamı gitti anlamadım kardeşim sen kumarbaz değilsin hiç oynama bizi anlayamazsın
Çekmene gerej yok atarsın jojoya ordan bir arkadşınantransfee yaprsın sana verirAğalar bankalara icra koydularmı borcum olmayan bankaya bile cekemıcem payco dan payco daki paramı cekıyımı
Sende her şeye muhalefet ol ...................Her konuda bir Zeki çocuk çıkar neden paycoya icra konulamiyor aciklarmisin papara konuluyor payfix konuluyor payconun özelliği nedir oturduğun yerden salla