- 60,789
- 11,617
- 113
Gol çok gecikti ama ikinci Golden sonra
Ya bu iki ligin takımları ve maçları genelde bol gollü oluyormuş dost,,Oslo maçı ortada lyngby basıyor
Benimki tam bahtsizlik mq 60 dk on kişi takıma gol atmamak nedir be muroSeninki kötü olmuş Showbet te bana dün 200 TL ekledi 1495 yaptım her an geçerli ulan kendi kendime dedim ulan dedim Bunu bastırırım Kesin dedim maç da yoktu harbiden sıfırladım 2.000 lira yapsam çekiyordum ya
İnsan deliriyor işte öyle oldu mu yaBenimki tam bahtsizlik mq 60 dk on kişi takıma gol atmamak nedir be muro
Valla çok üzüldüm laBenimki tam bahtsizlik mq 60 dk on kişi takıma gol atmamak nedir be muro
Boş çıktı nalet olsnLyngb askıı
Dost daha 60 ı bile görmedik yaa dur heleGol çok gecikti ama ikinci Golden sonra
O gene iyi benim bi ara 4lü kombin son maç 3.5 üst iy 22dk maç 2-1 kuponda çok iyi veriyordu maç sonucu 2-1 bide p6 kaçmıştı 30 lardaBenimki tam bahtsizlik mq 60 dk on kişi takıma gol atmamak nedir be muro
Aynısı bundada oldu broO gene iyi benim bi ara 4lü kombin son maç 3.5 üst iy 22dk maç 2-1 kuponda çok iyi veriyordu maç sonucu 2-1 bide p6 kaçmıştı 30 larda