- 52,639
- 25,133
- 113
Başla artık ya para lazım
He ya başladıBaşla artık ya para lazım
Çok şükürr,,öyle bir derdimiz tasasız yokta,,hayat gayesi işte be kardeşim,ha sen ha ben ha da oYakalıyorsun beni hadi bakalım
Kürekle ağzına vurucam şimdiBaşla artık ya para lazım
Adam düşmez kalkmaz bir Allah bazıları burada yok şöyle yok böyle hakkımda yorum yapmış inşallah Onlar da düşerÇok şükürr,,öyle bir derdimiz tasasız yokta,,hayat gayesi işte be kardeşim,ha sen ha ben ha da o
Farketmiyor ki
İnsan olan heryerde insan
Dert her yerde aynı dert
Yani
Sonuç
Hep birizz
Heepp
İnsanızz
Gelde buna sövme MK dep 30 da on kişi kaldı ilk yarı 2.1 btti 60 dk bı gol olmadı mkHe ya başladı
HahhhaahahahhahaKürekle ağzına vurucam şimdi
Vay arkadaş Geçmiş olsunGelde buna sövme MK dep 30 da on kişi kaldı ilk yarı 2.1 btti 60 dk bı gol olmadı mk
Aq kahpelrri haGelde buna sövme MK dep 30 da on kişi kaldı ilk yarı 2.1 btti 60 dk bı gol olmadı mk
Gelecek2.5 üst oranları 1.20 şuan bakalım nasıl olacak
Deme öyle Ben vuracağım şimdi kürekle ağzınaDüşünsene hayal etsene maçlar bi başlıyor 89dk 2 side 1-1 biri 90+1 de penaltıdan 2-1 yapıyor öteki 90-3 de 2-1 oluyor of tam bi gerilim olur
İnşallah gelsin be2.5 üst oranları 1.20 şuan bakalım nasıl olacak
Boşverr,,kişi kendinden bilir işi,,bizzatAdam düşmez kalkmaz bir Allah bazıları burada yok şöyle yok böyle hakkımda yorum yapmış inşallah Onlar da düşer
Beni bı golden yaktilar 60 dk bı gol atamadilar inşallah sen kazanırsın bro 🧿2.5 üst oranları 1.20 şuan bakalım nasıl olacak
Oran sadece bi sayıdan ibarettir sen hiç 1.05 den yattınmı ben yattım paris 3-2 önde monaco ya karşı sene 2017 felan olması lazım paris kazanır aldım oran yükselsin diye alırkende 89dk daydı bu arada 90+3 de maç 3-3 olup bitti diğer maçlarda gelmişti ağlayarak pudingimi yemiştim2.5 üst oranları 1.20 şuan bakalım nasıl olacak
Gördüm yorumları anlıyorum seniAdam düşmez kalkmaz bir Allah bazıları burada yok şöyle yok böyle hakkımda yorum yapmış inşallah Onlar da düşer