Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hukuk Dava Dosyası Hk.

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,933
370
83
Durdurulan icra dosyası da bu faiz işlemeye devam ediyor zaten
Kardeşim sen ne beni dinle ne başkasını git bı avukata sana hoşgeldin desin sana yardımcı olsun burada kafan karışır yoksa nedesek herkes avukat herkes hakim maşallah ama diyeceğim tek şey bu parayı senden her türlü alırlar geçmiş olsun

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
697
282
63
Uzun cevap dilekçesi yaz paralarını kendisi için harcadım sürekli lüks yerlere götürdüm de 1 2 şahit uydur ayrıldıktan sonra beni tehdit etti diye mesajlarıda ekle, sevgilim olduğunu duyunca beni haksız yere icraya verdi de bu paraları beraber yedik de

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,938
1,320
113
Olmayan parayi nasil alacak 😀adam geliri yoksa ,kendi hesaplarini kullanmiyorsa .fatherı alır avukat
Çalışmıyorum gelirim yok üstüme de hiç bir şey yok ben şuan uzatmanın peşindeyim süreyi olabildiğince bu açtığı hukuk davası ne zaman belli olur peki bilginiz var mı ne zaman çağırırlar tahmini mahkemeye 2 ay sürer mi yoksa 1 ayda falan çağırırlar mı hemen

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,679
2,593
113
Size ne kadar kolay hayat vallahi yaşın küçük heralde haklisin
Yoo 35 yasindayım bu islerden anlarım.15 -10 yildir süren icralarım var ve avukatlar her yil dosyayi yenilemek icin para yatiriyor ona ragmen acayip zarardalar.ben odemem ,kendi uzerime yapmiyorum hicbirseyimi .kendi hesabimi kullanmiyorum.ssk yaptirmiyorum. alsın alabilen varsa.her icrada gelir bildirimi yapiyorum bir gelirim ve malım yok diye sonra dosya takipsizlikle sonuclaniyor alacakli vazgeciyor

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,155
3,067
113
Sen ona para atmadiysan nasıl kurtulacaksin Allah aşkına . Sana da maşallah ortak kasa mi yapmaya kalktın direk soymayami çalıştın maaşlı sevgili gibi eksitmeden almışsın parayı

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
697
282
63
Çalışmıyorum gelirim yok üstüme de hiç bir şey yok ben şuan uzatmanın peşindeyim süreyi olabildiğince bu açtığı hukuk davası ne zaman belli olur peki bilginiz var mı ne zaman çağırırlar tahmini mahkemeye 2 ay sürer mi yoksa 1 ayda falan çağırırlar mı hemen
Ne 2 ayı 3 sene sürer sana duruşma günü verilecek cevap dilekçesinden sonra İstanbuldaen erken 2025 ekim aralık verilir ilk celse

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,938
1,320
113
Uzun cevap dilekçesi yaz paralarını kendisi için harcadım sürekli lüks yerlere götürdüm de 1 2 şahit uydur ayrıldıktan sonra beni tehdit etti diye mesajlarıda ekle, sevgilim olduğunu duyunca beni haksız yere icraya verdi de bu paraları beraber yedik de
İşte onu kanıtlayamam sadece görüntülü vs konuştuk hiç beraber olmadık real de hep sanaldan çünkü benden 5 yaş büyük ben başlar da zaman geçirmelik takılıyordum sonra kumar laneti işte para alma yeri olarak göstertti ilk aldıklarım 90 bin küsürdü onu ödeyip ayrılmıştım tekrar barıştık işte bu son aldıklarımı ödeyemedim

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,679
2,593
113
Karsı tarafin avukatı ile ortak misin))) merak ediyorum neyini alacak? Üstüne hiçbi bok yoksa sgklı çalışmıyorsa
Mal iste.avukattan vs korkanlar var .tebligat gorunce.hapis deyince ,faiz deyince korkup hemen oduyorlar.avukatlarin en sevdigi kisiler korkaklar olur

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,933
370
83
Yoo 35 yasindayım bu islerden anlarım.15 -10 yildir süren icralarım var ve avukatlar her yil dosyayi yenilemek icin para yatiriyor ona ragmen acayip zarardalar.ben odemem ,kendi uzerime yapmiyorum hicbirseyimi .kendi hesabimi kullanmiyorum.ssk yaptirmiyorum. alsın alabilen varsa.her icrada gelir bildirimi yapiyorum bir gelirim ve malım yok diye sonra dosya takipsizlikle sonuclaniyor alacakli vazgeciyor
Sen buna yasamakmi diyorsun sen sadece nefes alıyorsun Allah yardimcin olsun

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,278
3,080
113
Beyler kusuruma bakmayın bu ne oluyor icram borcum var evet biliyorum dava dosya sorgulattım bu çıktı Screenshot_2025-02-28-21-46-11-721_com.whatsapp.jpg