- 5,125
- 2,891
- 113
Avukat parasini ödemekte ona kalır bisey olmaz.İnşallah da alacaklı vekaletname vermiş avukata avukat uğraşıyor işte yoksa bu tek başına uğraşmaz beceremez
Avukat parasini ödemekte ona kalır bisey olmaz.İnşallah da alacaklı vekaletname vermiş avukata avukat uğraşıyor işte yoksa bu tek başına uğraşmaz beceremez
Hukuk davasında cmkya bakacam tamam cmk ne onu öğren)))) cezada cmk hukukta hmkHukuk davasında karşı taraf isterse zorla getirme uygulanabilir cmk ya bak tatlım![]()
Sen öyle diyosunda faize oranla para artıyor her gün dava süresince yerinde durmuyor yani pul olmaz o para katmerli olurNiye anlaşsın bu dava 6 sene sonra anca kesinleşir o tarihte zaten bu para pul olur, ayrıca birşeyini bulamazsa hiç bi bok alamaz
Faiz yüzde 9 senelik sabit hesapla o zamanSen öyle diyosunda faize oranla para artıyor her gün dava süresince yerinde durmuyor yani pul olmaz o para katmerli olur
Ceza davası ne alaka dostum ,ne diyerek ceza davasi acacak .lütfen hukuk bilginiz yoksa yorum yapmayın.Savcilarinda işi yok durduk yere ceza davasi icin dosya acacak.Git savcılığa şikayet et ceza davası açılsın ondan sonra karşılıklı davaları geri çekersiniz
Hukuk mahkemesi ona bakmaz o bilgi ve belgeye bakar arandaki özel olaya bakmaz sen aldığını odedigin bir dekontun hesap hareketin yoksa geçmiş olsun anca uzatirsin süreyi sadece buDolandırma vs söz konusu değil dostum aldım ödedim sonra tekrar aldım ödeyemedim mevzu bu spam mesaj kutum bu kadının mesajlarıyla dolu daha 3 gün önce barışmak için yalvarıyordu yine ruh hastasının teki bana çalıştığı yerde ki ruh hastası başka bir kıza numaramı vermekle tehdit ediyor
Tehditten adamın yazdıklarını okumuyon danırımCeza davası ne alaka dostum ,ne diyerek ceza davasi acacak .lütfen hukuk bilginiz yoksa yorum yapmayın.Savcilarinda işi yok durduk yere ceza davasi icin dosya acacak.
Senin icran varmı şu anda?Faiz yüzde 9 senelik sabit hesapla o zaman
Dostum bana hakaret tehdit küfür her türlü mesaj attı sürekli umarım ölürsün gibi mesajları da var hatta para falan istemiyorum senden diye de mesajı var bunlar duruyor elimde ne yapacağımı bilmiyorum ona cevap verdi arkadaşCeza davası ne alaka dostum ,ne diyerek ceza davasi acacak .lütfen hukuk bilginiz yoksa yorum yapmayın.Savcilarinda işi yok durduk yere ceza davasi icin dosya acacak.
Açtığım birsürü varSenin icran varmı şu anda?
Açtığım birsürü var
[/QUOsana inanmam benim kendi icralarim var hukukta bir sürü itiraz dosyam var hepsi katmerlenip geldi yaşandı gördüm hiçbiri olduğu yerde kalmadı yani.
Bi tane iskembeden sallayan daha.1- adamın davayı kaybedeceği ne malumSen öyle diyosunda faize oranla para artıyor her gün dava süresince yerinde durmuyor yani pul olmaz o para katmerli olur
Her alacaklı parayi alamamanin verdiği caresizlikle bi dönem çirkefleşir.son denemelerini yapar kufur hakaret tehditle.O kisi parayi alamayacagini anlamis sirf seni mahkemeyle ugrastirmak icin dava vs acmis.Dostum bana hakaret tehdit küfür her türlü mesaj attı sürekli umarım ölürsün gibi mesajları da var hatta para falan istemiyorum senden diye de mesajı var bunlar duruyor elimde ne yapacağımı bilmiyorum ona cevap verdi arkadaş
Avukat parayı her şekilde alır sizden başka sözüm yokBi tane iskembeden sallayan daha.1- adamın davayı kaybedeceği ne malum
2 diyelim kaybetti bilesik faiz mi isletiyorda katmerli olsun.
3- adamin uzerine kayitli geliri yoksa ,mal bildiriminde bulunur yine odemez para.
4-bilmeyen yorum yapmasın diye yine hatirlatiyorum
6 7 ay önce mi açtıDurdurulan icra dosyası da bu faiz işlemeye devam ediyor zaten
Bulursa mal varlığı alır 7 sene sonra tabi davayı kazanırsaAvukat parayı her şekilde alır sizden başka sözüm yok
Zaten diyorum ya 3 4 gün önce barışmak için mesaj attı tekrardan bende sevgilim olduğunu söyledim onu söyleyince daha da delirdi demekki avukatı arayıp söylemiş yoksa avukat 4 5 aya anca görürdü itiraz ettiğimiHer alacaklı parayi alamamanin verdiği caresizlikle bi dönem çirkefleşir.son denemelerini yapar kufur hakaret tehditle.O kisi parayi alamayacagini anlamis sirf seni mahkemeyle ugrastirmak icin dava vs acmis.