- 10,638
- 6,442
- 113
Çok sayı var inşallah gelirGelirse borçlar biter ve kâra geçerim. 4 gündür hep kayıp sadece bugün son kupondan aldık. Gelirse borcum yok akşama sağlam tek adımlı roller yapıcam.
Çok sayı var inşallah gelirGelirse borçlar biter ve kâra geçerim. 4 gündür hep kayıp sadece bugün son kupondan aldık. Gelirse borcum yok akşama sağlam tek adımlı roller yapıcam.
bol şanslar umarım gelirGelirse borçlar biter ve kâra geçerim. 4 gündür hep kayıp sadece bugün son kupondan aldık. Gelirse borcum yok akşama sağlam tek adımlı roller yapıcam.
Boş başladılarÇok sayı var inşallah gelir
Bolşans dostGelirse borçlar biter ve kâra geçerim. 4 gündür hep kayıp sadece bugün son kupondan aldık. Gelirse borcum yok akşama sağlam tek adımlı roller yapıcam.
Kanka çok acele ediyosun şu tek maçın oranına basmak yerine 1.60 dan 2 maç koysan aynı para yani Malaga maçı da aynısı oldu senin için diyorum biliyorum biran önce borçlar bitsin diyosun ama beklesen sen zaten kazanacaksinGelirse borçlar biter ve kâra geçerim. 4 gündür hep kayıp sadece bugün son kupondan aldık. Gelirse borcum yok akşama sağlam tek adımlı roller yapıcam.
Katılıyorum, aynısını söylemiştim, sakin olsaydı şu an bu saate kadar yüz bile olurdu, borçları var diye acele ediyor ama bu şekilde daha çok içeri giriyor.Kanka çok acele ediyosun şu tek maçın oranına basmak yerine 1.60 dan 2 maç koysan aynı para yani Malaga maçı da aynısı oldu senin için diyorum biliyorum biran önce borçlar bitsin diyosun ama beklesen sen zaten kazanacaksin
bol sanslarGelirse borçlar biter ve kâra geçerim. 4 gündür hep kayıp sadece bugün son kupondan aldık. Gelirse borcum yok akşama sağlam tek adımlı roller yapıcam.