- 12,280
- 4,845
- 113
Bol şanslar dostGelirse borçlar biter ve kâra geçerim. 4 gündür hep kayıp sadece bugün son kupondan aldık. Gelirse borcum yok akşama sağlam tek adımlı roller yapıcam.
Bol şanslar dostGelirse borçlar biter ve kâra geçerim. 4 gündür hep kayıp sadece bugün son kupondan aldık. Gelirse borcum yok akşama sağlam tek adımlı roller yapıcam.
Kesinlikle dostum malagada üst alacaktı 2.per son anda vazgeçti alsa kasa 80k falan olacaktı sonrada malagaya ms girerdi 2 ye katlardi rahat 150k vardı bence şu an anlıyorum insanın gözü dönüyor işte sevdiğim de biri üzüldüm o yuzdenKatılıyorum, aynısını söylemiştim, sakin olsaydı şu an bu saate kadar yüz bile olurdu, borçları var diye acele ediyor ama bu şekilde daha çok içeri giriyor.
Kanka şu an akıl vermemiz kolay da, onun içinde yaşadığı durumlardan kayıp olunca biz de geçiyoruz maalesef insan o an aklıselim düşünemiyor kesinlikle, kendisine de hak veriyorum. Yoksa tek maç tek maç daha yüksek ihtimalli kuponlara yönelseydi şu an cidden yüz ve üzerindeydi.Kesinlikle dostum malagada üst alacaktı 2.per son anda vazgeçti alsa kasa 80k falan olacaktı sonrada malagaya ms girerdi 2 ye katlardi rahat 150k vardı bence şu an anlıyorum insanın gözü dönüyor işte sevdiğim de biri üzüldüm o yuzden