Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti hoseguardian / Gelirse Borçlar Biter

Kupon Miktarı
22000
Kupon Oranı
2.43

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
İnşallah uzar maç

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,603
3,864
113
Katılıyorum, aynısını söylemiştim, sakin olsaydı şu an bu saate kadar yüz bile olurdu, borçları var diye acele ediyor ama bu şekilde daha çok içeri giriyor.
Kesinlikle dostum malagada üst alacaktı 2.per son anda vazgeçti alsa kasa 80k falan olacaktı sonrada malagaya ms girerdi 2 ye katlardi rahat 150k vardı bence şu an anlıyorum insanın gözü dönüyor işte sevdiğim de biri üzüldüm o yuzden

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Kesinlikle dostum malagada üst alacaktı 2.per son anda vazgeçti alsa kasa 80k falan olacaktı sonrada malagaya ms girerdi 2 ye katlardi rahat 150k vardı bence şu an anlıyorum insanın gözü dönüyor işte sevdiğim de biri üzüldüm o yuzden
Kanka şu an akıl vermemiz kolay da, onun içinde yaşadığı durumlardan kayıp olunca biz de geçiyoruz maalesef insan o an aklıselim düşünemiyor kesinlikle, kendisine de hak veriyorum. Yoksa tek maç tek maç daha yüksek ihtimalli kuponlara yönelseydi şu an cidden yüz ve üzerindeydi.

dogan0609

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
2,196
113
Son dakikaya böyle 2 3 farkla girerse uzar inşallah

Kemal34

Tanınmış üye