- 5,885
- 2,396
- 113
Maci bitirememi 5-3 den 0-40 dan kiramadin anlarim hadi kendi oyununu da kirdirip max buraya gelmesi sinere oynayanlari cildirt.is olmaliSinner içinden geçer dedim alcarazin
Maci bitirememi 5-3 den 0-40 dan kiramadin anlarim hadi kendi oyununu da kirdirip max buraya gelmesi sinere oynayanlari cildirt.is olmaliSinner içinden geçer dedim alcarazin
Paranin olduğu her seyde olabilir ama sinnerin ordan sike yapmasi sanmam5-3 40-0 iken alcaraz kazanır oranı 51 di sicilya mafyası parasını kazandı deriz.
Hic sorma bari sinner dönse bu seferdeDünkü karı kaybedince Alcatraz 2-0dan dönüyor sırf tekten yatın diye holiciler
Zor hocam İspanyol çocuk aldı artık eline sazıHic sorma bari sinner dönse bu seferde
Barca fayllerle ust olması lazım
helal olsun dostum biz 0 a geldik sen kazan bari
6 saattir alcaraz çevrisin diye izliydum oruspu çocuğu Gürcistan sond dk penaltı mk yaBarca fayllerle ust olması lazım
Malagada coştu 11 farktan 1 dk da uste gelebilir6 saattir alcaraz çevrisin diye izliydum oruspu çocuğu Gürcistan sond dk penaltı mk ya
Allah kahretsin lan o da gelecek ya yeşil Burun ne ananı avradını sikim yaMalagada coştu 11 farktan 1 dk da uste gelebilir
Nelwr oluyr arkadaş 12 sayidan mac beraber uzarsa uzulcem adinaAllah kahretsin lan o da gelecek ya yeşil Burun ne ananı avradını sikim ya
Lan 84 84Nelwr oluyr arkadaş 12 sayidan mac beraber uzarsa uzulcem adina
Uzadı mac olaya bakLan 84 84
Know şuan ne yapıyorum biliyorman kedjnimi yurnukluyurumUzadı mac olaya bak
Kral 80 de yemese penaltı mkNelwr oluyr arkadaş 12 sayidan mac beraber uzarsa uzulcem adina
Sinner donse bari 🥺 üzülmeszdkKral 80 de yemese penaltı mk