- 1,777
- 1,035
- 113
Gauff da kötü aga ilk defa tenis izliyorum ama yorgunluktan mı yapıyorlar bunu tecrübesizlik mi yani kendi filesine vuruyor gücü kalmamış
Ben yeni izliyorum ama bu gidişle gauff alır aga ya şans bizden yana değil gibiGauff sitilini kıme benzetiyorum biliyomusun şampiyon serena Williams kardesi venüs Williams benzetıyorum vurusları çok aynı benzıyor venüs sitıiı boyleydi
Bekle dur saba Arap atı gibidir sonradan açılırBenle birlikte oynayan herkes yattı dostlar bu da bi heyecandı son umut parası da gelmrfi
İnanmak istiyom dost şuan çok iyi başladı yeni seteBekle dur saba Arap atı gibidir sonradan açılır
Bu karının belki 100 tane maçını izledim 3. Set genelde çok iyi oynar hatta bundan önceki maç toprakta belki dünyanın en iyisi olan iga'yı 3. Set 6-0 bagel attıİnanmak istiyom dost şuan çok iyi başladı yeni sete
Dost çok kötü yaBu karının belki 100 tane maçını izledim 3. Set genelde çok iyi oynar hatta bundan önceki maç toprakta belki dünyanın en iyisi olan iga'yı 3. Set 6-0 bagel attı
Var gibi dostGauffun bıyıkları mi var
Aynen öyle dost çokta güzel gelmiştik geçmiş olsungauff aldı kupayı özel yattı geçmiş olsun
aynen sağlık olsun kralAynen öyle dost çokta güzel gelmiştik geçmiş olsun
Anlamıyorum 30 hata yapmış kanka 1 numara oyuncu yasabalenka servis atmayı bilmiyor nasıl 1 numara olmuş anlamadım
3-2 şuan seti kazanan alcakYattı mı?