- 1,865
- 777
- 113
sabalenkanın maç başladı
Son maç mı busabalenkanın maç başladı
yok yarı final buSon maç mı bu
Final ne zaman acaba ve diğeri ne yaptıyok yarı final bu
alcarazın da yarı final maçı var bu akşam. finaller 2-3 gün sonra oynanır tahminenFinal ne zaman acaba ve diğeri ne yaptı
Dün gece 25 oran açmış gelmiş oynasak gelmezdi awkGetirir . Çok kişi bastı fakat 100 Tane kupon açtı. 5 tanesi heldi bunlardan zaten kasanın zirvesine ulaştı
2 ve 5 10 oran başka hiçbiri gelmedi
O gelir
Çok sağolun teşekkürler kardeşimalcarazın da yarı final maçı var bu akşam. finaller 2-3 gün sonra oynanır tahminen
tgdeki pirana sürüleri vurdu parayı deseneDün gece 25 oran açmış gelmiş oynasak gelmezdi awk
Valla sabah tesadüfen gördüm bende maks 1k birde tertemiz 25k harçlık olurdu hepsi de ms1 ms2 falantgdeki pirana sürüleri vurdu parayı desene
geceden beri 10k kaybettim o25k zararımı kapatırdı ah ah gram şans yokValla sabah tesadüfen gördüm bende maks 1k birde tertemiz 25k harçlık olurdu hepsi de ms1 ms2 falan
Maç ne oldu acabasabalenkanın maç başladı
Maç ne oldu acaba
Sabalenka 2.1 aldı maçıMaç ne oldu acaba
Yok daha final maçları varmışHadi aslanım Alcaraz sana kaldık 🎊🎉💫
Maks 100 dü 2.5 k aldikValla sabah tesadüfen gördüm bende maks 1k birde tertemiz 25k harçlık olurdu hepsi de ms1 ms2 falan
Hanımefendi alır. Novak karşısında sinneri izledim. Bu çocuk alcarazi harcar gibi. Moral bozmuyor, makina gibi oynuyor. Alcaraz riskli oynuyor, hemen sonuca gitmek istiyor ve basit hatayı çok yapıyor. Sinner işi ralliye döküyor ve en uygun pozisyonda risk alıp terse oynuyor. Malesef özel oran yatar gibi.Beyler devam ediyoruz ikisi de finale çıktı biri yarın diğeri ondan sonra ki gün, alırlar mı acaba ne diyorsunuz