- 11,884
- 7,873
- 113
Kavbet ekliyor knk ufak bir yatirimin dahi olsa onada ufak birşeyler at
Kral kafalarına göre ekliyolar sanırımAralık 1 ekllenmedi
Kasım itibari ile kimseye eklemediler Kasım sonuydu sanırım daha da ekleme olmadı oclari benim doğum günümü beklediler iptal etmek için güzel ekliyorlar diye yıl içinde 2 milyondan fazla yatırım yapmıştım aq ben onların Aralık 1 den beri 1 TL yatirmiyorumKral kafalarına göre ekliyolar sanırım
Garip dost anlamadm bende 3 gün öncede birine eklenmişti gece kafalarina göre sanirimKasım itibari ile kimseye eklemediler Kasım sonuydu sanırım daha da ekleme olmadı oclari benim doğum günümü beklediler iptal etmek için güzel ekliyorlar diye yıl içinde 2 milyondan fazla yatırım yapmıştım aq ben onların Aralık 1 den beri 1 TL yatirmiyorum
Senden 1 ay öncede bana 😅Aynen geçen ay bana eklememisti mesela
Garip dost kafalarına göre ekliyolar ozamanBana eylülde eklenmişti 2500
Aynen öyle bro hatta geçenlerde doğum günü olmayan birine mi eklemişlerdi bu holi mat jojodan birisi öyle bişeler konuşuyodu millet buradaGarip dost kafalarına göre ekliyolar ozaman
Dost genelde gece 03 te ekliyor eklerse haber verirmisinBana eklemedi doğum günüm bu gün çok ümit etmeyin 20k yatırım vardır benimde toplamda
Dostum doğum günüm bu gün gece 3 ge 30u oluyor eklemez dahaDost genelde gece 03 te ekliyor eklerse haber verirmisin
Garip site neye göre ekliyo anlamadm dost eklenende var eklenmeyende varDostum doğum günüm bu gün gece 3 ge 30u oluyor eklemez daha
Nerden biliyorsunSadece ilk defa ekliyormus 2. Dogum gununde eklemiyormus
Eklenen kisiler hep ilk dogum gunu cunku sordumNerden biliyorsun
Hiç eklenmediEklenen kisiler hep ilk dogum gunu cunku sordum