Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Holigan Doğum Günü

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,885
7,874
113
Kavbet ekliyor knk ufak bir yatirimin dahi olsa onada ufak birşeyler at

hikmet1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,092
405
83
Tek sebebi artık tc kimlik olmadan ile sınırsız hesap açılıyor o yüzden telefon numarası olması yeterli

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,868
3,330
113
Kral kafalarına göre ekliyolar sanırım
Kasım itibari ile kimseye eklemediler Kasım sonuydu sanırım daha da ekleme olmadı oclari benim doğum günümü beklediler iptal etmek için güzel ekliyorlar diye yıl içinde 2 milyondan fazla yatırım yapmıştım aq ben onların Aralık 1 den beri 1 TL yatirmiyorum

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,433
2,491
113
Kasım itibari ile kimseye eklemediler Kasım sonuydu sanırım daha da ekleme olmadı oclari benim doğum günümü beklediler iptal etmek için güzel ekliyorlar diye yıl içinde 2 milyondan fazla yatırım yapmıştım aq ben onların Aralık 1 den beri 1 TL yatirmiyorum
Garip dost anlamadm bende 3 gün öncede birine eklenmişti gece kafalarina göre sanirim

ozzy1221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,951
1,502
113
Bana eklemedi doğum günüm bu gün çok ümit etmeyin 20k yatırım vardır benimde toplamda

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,340
1,735
113
Banada eklememislerdi Kasım ayında bu yıl en fazla oraya vardı yatırım canlı kaldırdık promosyonu dedi bir kumarcı böyle küçük jestler bekler dediğimde küçük hesaplar peşinde koşmayin bence dedi o gündür girmiyorum yatırımı bıçak gibi kestim

Hdeprem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,487
706
113
Sadece ilk defa ekliyormus 2. Dogum gununde eklemiyormus