Bak bak bana geldi290 mesaj sadece bu konu takip @Holi44 bir bize DM gelmedi
vay arkadaş ödül almayan kalmamış bizde çocuk salladık beşikte iyimi şimdiBak bak bana geldi
İyi ya bu adamlar alsın saçmalara gitmemiş
MaalesefTebrikler kazananlara ful takip ettim ama şans yokmuş![]()
Rafık gece filtresi diyorda dm sen açar mısın
Yanan ben oldum şans yokİyi ya bu adamlar alsın saçmalara gitmemiş
Onu bende merak ettimKanka bı konuya kaç tane mesaj attığını nerden goruyon
Yok be bu puşta sebeb attım parayı çekemiyorum 😂vay arkadaş ödül almayan kalmamış bizde çocuk salladık beşikte iyimi şimdi
Kardeşim yok bende atayım hemşerim yaYanan ben oldum şans yok![]()
Santos ilk yarı 1 gol olursa sana da sigara ismarlayalım ama öle ucuzundan değil ha sana özel bu rol cunku sabah beri kafamı s..290 mesaj sadece bu konu takip @Holi44 bir bize DM gelmedi
şans banada çıkmadı mesela yapcak bişey yok kazananlara tebrikler bol şanslar290 mesaj sadece bu konu takip @Holi44 bir bize DM gelmedi
ĞÜFDQĞÜFPQĞEGFLŞWQGLŞWRHSantos ilk yarı 1 gol olursa sana da sigara ismarlayalım ama öle ucuzundan değil ha sana özel bu rol cunku sabah beri kafamı s..
AdamsınSantos ilk yarı 1 gol olursa sana da sigara ismarlayalım ama öle ucuzundan değil ha sana özel bu rol cunku sabah beri kafamı s..
Ooo dostluk bittiSantos ilk yarı 1 gol olursa sana da sigara ismarlayalım ama öle ucuzundan değil ha sana özel bu rol cunku sabah beri kafamı s..
dakşlkLŞDKASLŞDKJASŞLDLASJDSADASSantos ilk yarı 1 gol olursa sana da sigara ismarlayalım ama öle ucuzundan değil ha sana özel bu rol cunku sabah beri kafamı s..