Dostum öyle bı niyetim olsa karpuz secer gibi seçerdim merak etmeYapay zekayla saçma çekiliş yaptı herhalde @Holi44 beğenmedi tekrar cektiriyo 😂🤔
var altından yana sıkıntı yok ama bozdurmam oglum altın fabrikası mı burası sınırsız üretim mi var 1 tane bozdurduk yedik bitti tamam yeterKaldımı bozdurulucak altin
Bitti mi reis göndermelerDostum öyle bı niyetim olsa karpuz secer gibi seçerdim merak etme
Bitti mi reis ona göre uyuyalım bariDostum öyle bı niyetim olsa karpuz secer gibi seçerdim merak etme
Yenge evden kovar bidahakine zstenvar altından yana sıkıntı yok ama bozdurmam oglum altın fabrikası mı burası sınırsız üretim mi var 1 tane bozdurduk yedik bitti tamam yeter
nerde yedinvar altından yana sıkıntı yok ama bozdurmam oglum altın fabrikası mı burası sınırsız üretim mi var 1 tane bozdurduk yedik bitti tamam yeter
Hiç dikkat etmedim kanka ama acil yengeye ulasiyoruz 😂Memeli kadın fotoğrafları koyuyor bazen ya onları diyo
Çoktan seçmiştir yapay zeka@Holi44 kanka bitirdiysen cevap ver
Estağfurullah kankam çürük karpuzlar çıkmasında 😊Dostum öyle bı niyetim olsa karpuz secer gibi seçerdim merak etme
Kanka bı konuya kaç tane mesaj attığını nerden goruyon290 mesaj sadece bu konu takip @Holi44 bir bize DM gelmedi
Geliyorum
tamamdır kral