@elysion123 sana geldi mi
Gelmediyse takip etmemissindir krdsm yapcak bisey yok 23 ünde sana 5k lik bı roll ismarlim bariyok oglum atmamışsın sen mı dağıttın ibanım vardı sende
Allah bağışlasın kral kaç aylık yaş var mı ?ödüller dağıtıldımı gol geldi beşikte bebek uyutuyodum yazamadım
gerizekalı mısın oglum dağıtımı kim yaptı onu söyleGelmediyse takip etmemissindir krdsm yapcak bisey yok 23 ünde sana 5k lik bı roll ismarlim bari
yok kral@elysion123 sana geldi mi
Ben takım etmedim yaprak kim dagitcak bilmiomgerizekalı mısın oglum dağıtımı kim yaptı onu söyle
nası takıp etmedın oglum senin en başta ödül alman gerekli yemınle gram kafan calısmıyorBen takım etmedim yaprak kim dagitcak bilmiom
Onu aldım zaten olum adam 3. Roll u yaptı mknası takıp etmedın oglum senin en başta ödül alman gerekli yemınle gram kafan calısmıyor
3 aylık kardeşimAllah bağışlasın kral kaç aylık yaş var mı ?
olm iy 1 gole girilen kupon son roll degilmiOnu aldım zaten olum adam 3. Roll u yaptı mk
Dağıtımı holi kendi yaptı @KANSIZ sadece takip edenleri gözüne takılanları söylemişti ilk adimdagerizekalı mısın oglum dağıtımı kim yaptı onu söyle
Yapay zeka yavaş calisio krdsmKime DM geldi bari onu bilelim
Allah bağışlasın kral seni yengeye söylicem o fotoları koyduğunu3 aylık kardeşim
Evetolm iy 1 gole girilen kupon son roll degilmi