- 9,212
- 7,737
- 113
@Holi44 bura dışında benim dm yi yak ozaman kuzen hemen jet hızında bı rolling yapayım ☺Zaten bu alan arkadaşlar rol açacaklar belkı bazıları için ilk olur vesile oluruz
@Holi44 bura dışında benim dm yi yak ozaman kuzen hemen jet hızında bı rolling yapayım ☺Zaten bu alan arkadaşlar rol açacaklar belkı bazıları için ilk olur vesile oluruz
Hadi bakalım emeğine sağlık tekrardan dost güzel kısa süreli adimlardi 3 te 2 yüksek oranlı hatta 4 te 3 yaptın yüksek oranlı maçlarla Tebrikler tekrardanİsimler bellı takıp eden herkes var çıkmayan gönül koymasın saat 4 vakit harcadınız herkese iyi geceler bellı olan kişilere mesaj atacam hakkınızı helal edın
Bak daha ya@Holi44 yükleniyor
Helal olsun dostİsimler bellı takıp eden herkes var çıkmayan gönül koymasın saat 4 vakit harcadınız herkese iyi geceler bellı olan kişilere mesaj atacam hakkınızı helal edın
Her çıkışın bı çöküşü var yapacak birşey yok çok kişiye destek olduk vs yaptik bu zor günlerde bukez bana destek olanlara çıkış yaptığım zaman tekrar güzelliğim olacak elbet ☺reis sen kazanıyodun noldu bi anda ya Allah yardımcın olsun
@Holi44 dm gelir misin kuzen bıİsimler bellı takıp eden herkes var çıkmayan gönül koymasın saat 4 vakit harcadınız herkese iyi geceler bellı olan kişilere mesaj atacam hakkınızı helal edın
hayırlı geceler dostİsimler bellı takıp eden herkes var çıkmayan gönül koymasın saat 4 vakit harcadınız herkese iyi geceler bellı olan kişilere mesaj atacam hakkınızı helal edın
Senin ibana gelmedi miödüller dağıtıldımı gol geldi beşikte bebek uyutuyodum yazamadım
Yav ayıp denen birşey var herkes takip etti hangisi yapiyo bunu ya
yok oglum atmamışsın sen mı dağıttın ibanım vardı sendeSenin ibana gelmedi mi