- 9,223
- 7,739
- 113
Bir mazimiz var @Holi44 le tabi ama ben takip vs yapmadım eğer onun gönlünden koparda yardımcı olmak isterse yok demem bu aralar sıkıntıdayimmesela sen 😂 bugün tombalada giremedik zaten
Bir mazimiz var @Holi44 le tabi ama ben takip vs yapmadım eğer onun gönlünden koparda yardımcı olmak isterse yok demem bu aralar sıkıntıdayimmesela sen 😂 bugün tombalada giremedik zaten
geçen kuzenime tombala çıktı 15k aldı kafayı yedimBiz girdikten ne oldu mu eşeklerden 100₺ aldım
Dost buna adayim tabi karar seninZaten bu alan arkadaşlar rol açacaklar belkı bazıları için ilk olur vesile oluruz
Lan ben utanıyorum dur artık ya@Holi44 mesaj 256 oldu
reis sen kazanıyodun noldu bi anda ya Allah yardımcın olsunBir mazimiz var @Holi44 le tabi ama ben takip vs yapmadım eğer onun gönlünden koparda yardımcı olmak isterse yok demem bu aralar sıkıntıdayim
Yok abi ilk 10 sayıda 1 tane gelmiyor sonralara doğru hızlanıyorum olmuyorgeçen kuzenime tombala çıktı 15k aldı kafayı yedim
Tamam kanka ozman kesene bereketLan ben utanıyorum dur artık ya
Valla 😅 midem bulandı 😂Lan ben utanıyorum dur artık ya
Tamam başkanİsimler bellı takıp eden herkes var çıkmayan gönül koymasın saat 4 vakit harcadınız herkese iyi geceler bellı olan kişilere mesaj atacam hakkınızı helal edın
Helal olsun yoksam daİsimler bellı takıp eden herkes var çıkmayan gönül koymasın saat 4 vakit harcadınız herkese iyi geceler bellı olan kişilere mesaj atacam hakkınızı helal edın
Yav ayıp denen birşey var herkes takip etti hangisi yapiyo bunu yaValla 😅 midem bulandı 😂
Kesene bereket İyi gecelerİsimler bellı takıp eden herkes var çıkmayan gönül koymasın saat 4 vakit harcadınız herkese iyi geceler bellı olan kişilere mesaj atacam hakkınızı helal edın
cansın kral senİsimler bellı takıp eden herkes var çıkmayan gönül koymasın saat 4 vakit harcadınız herkese iyi geceler bellı olan kişilere mesaj atacam hakkınızı helal edın
Helal olsun canım kardeşim banaİsimler bellı takıp eden herkes var çıkmayan gönül koymasın saat 4 vakit harcadınız herkese iyi geceler bellı olan kişilere mesaj atacam hakkınızı helal edın
Hadi be rafıkBeyler sakin olun smdi.yazacak.gardasmm
Kesene bereket kankaİsimler bellı takıp eden herkes var çıkmayan gönül koymasın saat 4 vakit harcadınız herkese iyi geceler bellı olan kişilere mesaj atacam hakkınızı helal edın