- 11,991
- 5,139
- 113
Bilmiyordum reis sen de Malatyalisin demekbende yeşilyurttayım
Bilmiyordum reis sen de Malatyalisin demekbende yeşilyurttayım
Bende enson gecen sene gttim gardasm hala cadirdi heryer can merkez toparlanmisti biraz oranin kalkinmasi 2.3 sene surervalla geçen yıl gidemedimde hala aynımı kayısı kavşağının oralar hep çadırdı
nerdeydin kral yeşilyurtdamıydınYok şehri terk ettim denizlideyim
Tom amcan yedirsin sana 😅Bana bı zurna dürüm söylede sonra naparsan yap![]()
Allah birdaha yaşatmasın inşallahBende enson gecen sene gttim gardasm hala cadirdi heryer can merkez toparlanmisti biraz oranin kalkinmasi 2.3 sene surer
Olmaz horozlar diyari olamaz 😂😂 evet beyler denizlili oluyor smdi.herkez 😂Yok şehri terk ettim denizlideyim
tabi malatyalıyım malatya en güzel şehrimiz kayısılar müthişBilmiyordum reis sen de Malatyalisin demek
Evetnerdeydin kral yeşilyurtdamıydın
Amin insallahAllah birdaha yaşatmasın inşallah
Amin çok kötü bişeyAllah birdaha yaşatmasın inşallah
Hemen horoz meydanda foto çekilip geliyorumOlmaz horozlar diyari olamaz 😂😂 evet beyler denizlili oluyor smdi.herkez 😂
Tom amcanın MK saat 1.20 den beri devam etmekte yazıp duruyorTom amcan yedirsin sana 😅
Gönlünden kopanı yap reisimListede olmadıgından sonradan gelen varsa bı kupon daha atalım
O site sağlam mı kod çekimi falan mıydıTom amcanın MK saat 1.20 den beri devam etmekte yazıp duruyor
Kardesim bol bol sansin olsun eger ulascaksan benim yerime @akgul383 kardesime.ulaas daim olsun kazanclarin ✋🧿Listede olmadıgından sonradan gelen varsa bı kupon daha atalım
liste nedir dostBen yazdım arkadaşa herkes takip etmiş en
Hakkaniyetli şekilde bı de kendi kontrol etsin isterse